Dunderilta Dubaihin

Posted on 03.08.2016

Dunderilla on nyt menossa erityisen harvinaislaatuinen matka-arvonta. Oletko koskaan halunnut käydä Arabian moderneimmassa, rikkaimmassa ja komeimmassa kaupungissa? Nyt se on mahdollista pelaamalla Dunder-kasinolla. Monia muitakin palkintoja on tarjolla, voittajat tulevat käärimään myös kylmää käteistä ja ilmaisia pelikierroksia uuteen Secret of Atlantis-slottiin!

Dubain rannat ja Dunder-arvonta

7dunderdubai

Pääset mukaan kisailemaan palkinnoista yksinkertaisesti kirjautumalla sisään Dunderin sivuille ja pelaamalla haluamiasi pelejä elokuun 24. – syyskuun 15. päivien välillä. Joka kerta kun panostat 20 euroa, saat yhden lipun arvontaan. Arpalippuja voi tienata sekä uudet että vanhat pelaajat.

Voittaja pääsee ystävänsä kanssa viettämään yönsä legendaarisessa 5-tähden massiivisessa pilvenpiirtäjähotellissa. Movenpick Hotel Jumeirah Beach takaa päätähuumaavan elämyksen. Voit ihastella ikkunastasi Persianlahden säihkettä.

Palkinnot:

Ensimmäinen palkinto:

Fantastinen matka Dubaihin. Palkinto sisältää lentoliput, viiden tähden hotellimajoituksen kahdelle neljäksi yöksi lokakuun 26. – 30. päivä ja 750 euroa taskurahaa, että reissu ei vahingossakaan kävisi tylsäksi.

Toinen palkinto:

1000 euroa käteistä.

3. – 5. palkinto:

500 euroa käteistä

6. – 10. palkinto:

50 kahden euron arvoista Big Spinniä uuteen Secrets of Atlantis-slottiin.

11. – 20. palkinto:

100 ilmaista pelikierrosta uuteen Secrets of Atlantis-slottiin.

Muista hyväksyä Dunderin SMS tai Email-tiedotteet ennen kisaan lähtöä, sillä muuten mahdollisista voitoistasi ei pystytä tiedottamaan. Ilmaiskierrokset, joita voi voittaa arvonnassa, tulee
käyttää 7 päivän sisällä. Voittoja ei voi myydä eteenpäin tai luovuttaa muille henkilöille.

Lähde Dubaihin!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News