Euteller – Verkkopankkitalletukset

Euteller maksutVuonna 2007 perustetun Eutellerin avulla voit tallettaa pelitilillesi rahaa reaaliajassa. Eutellerin hyvänä puolena on myös, että se on suomalainen, luotettava ja edullinen yhtiö, jonka siirron maksimihinta on 2,95 euroa. Euteller on myös helppokäyttöinen. Euteller ei vaadi rekisteröitymistä, tilin luomista tai mitään muitakaan turhia kommervenkkeja. Riittää, että valitset pelisivuston kassalla Eutellerin ja teet aivan tavallisen tilisiirron nettipankissasi.

Rahojen siirtäminen pelitilille hoituu, kuin minkä tahansa laskun maksaminen netissä

Niissä netticasinoissa, joissa Euteller on käytössä, voit siirtää Eutellerin avulla rahaa omalle pelitilillesi samalla lailla, kuin tekisit normaalin verkko-ostoksen, johon tarvitaan verkkopankkitunnuksia ja nettipankkia. Erittäin helppoa siis.

Rahaa et voi kuitenkaan nostaa Eutellerin avulla suoraan tilillesi, vaan rahat tulevat normaalilla pankkisiirrolla, jolloin ne ovat perillä muutamassa päivässä. Eutellerin maksupalvelun kautta voidaan tehdä maksuja Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin, Tapiolan, Ålandsbankenin ja S-pankin tileiltä. Palvelun käyttöön tarvitaan normaalit verkkopankkitunnukset. Palvelun käyttö on turvallista ja nopeaa. Kaikkien näiden pankkien asiakkaiden talletukset tilisiirrolla onnistuvat ilman hetkenkään odottelua.

Valitettavasti Euteller ei ole vielä niin yleinen, että se vaihtoehtona löytyisi jokaiselta sivustolta. Yllättävän moni pelisivusto sitä kuitenkin jo tarjoaa.