Gutsin Joulukalenteri on auki – Lunasta 13 ilmaiskierrosta!

Posted on 29.11.2013

Guts CasinoGuts on avannut Joulukalenterinsa ja kaikki pelaajat saavat lauantaihin asti 13 ilmaiskierrosta Starbust -slottiin.

Tämän jälkeen tarjolla on ilmaispyöräytyksiä joka päivä joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja joinakin päivinä Gutsin Joulukalenterista löytyy myöskin Salapukki -talletusbonuksia!

Kampanjaan osallistuminen on helppoa! Mikäli olet tallettanut ja kierrättänyt yhteensä 20 euroa 1. marraskuuta jälkeen, olet automaattisesti oikeutettu Gutsin Joulukampanjaan osallistumiseen. Muussa tapauksessa talleta ja kierrätä vähintään 20 euroa lauantaihin klo. 23:59 mennessä ja sinua hemmotellaan koko Joulun ajan. Voit tehdä hyväksytyn talletuksen Gutsille myös missä tahansa vaiheessa joulukuuta, jolloin olet oikeutettu Joulukalenteriin ja ilmaispyöräytyksiin seuraavasta päivästä lähtien.

Guts tarjoaa myös jokaiselle joulunodotuspäivälle ilmaisia kierroksia ja tuplataksesi kierrokset sinun täytyy tallettaa vain 10 euroa kierroksia edeltävänä päivänä. Ja tapansa mukaan Gutsin ilmaiskierrosvoitot ovat kierrätysvapaita.

Hyppää mukaan Gutsin Joulukalenteriin!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News