Haluatko kokeilla Secrets of Atlantis-peliä?

Posted on 05.09.2016

iGamella on jälleen luvassa kovan luokan ilmaiskierrostarjouksia. Nappaa bonuskoodi ja tee talletus iGamella napataksesi sata ilmaista pelikierrosta upouuteen meriteemaiseen slottiin. Viiden rullan, neljän rivin ja 40 voittolinjan peli sisältää useita hauskoja ominaisuuksia. Kokeile peliä ilmaisilla kierroksillasi jo tänään!

Lunasta ilmaiskierroksesi

7 igameatlantis

iGame tarjoaa kaikille uusille jäsenilleen mahdollisuuden lunastaa 100 ilmaista pelikerrosta bonuskoodilla SOA100. Vois ottaa selville mitä pinnan alla oikein piileekään Secrets of Atlantis-peliputkesi aikana! Pelissä pääset tapaamaan merenneitoja ja näkemään monia merten omituisia otuksia.

Jos et vielä ole luonut pelitiliä iGame-kasinolle, voit tehdä sen nyt ja tallettaa 10 euroa tai enemmän saadaksesi ilmaiskierroksesi. Yhteensä kierroksia irtoaa jopa 400 kappaletta, koska saat Secret of Atlantis-kierrostesi lisäksi vielä 300 ilmaiskierrosta Starburstiin pelitilin luomisen kunniaksi!

iGamen bonuskierrokset ja tervetulospakkaus

Jos et vielä ole huomannut kuinka paljon iGamelle liittymisestä oikein saa bonuksia, kannattaa lukea eteenpäin!

Heti pelitilin luomisesta saa 300 ilmaista pelikierrosta legendaariseen Starburst-slottiin – ilman minkäänlaista talletuspakkoa! Kymmenen kierrosta saa käyttöön heti ja seuraavat maksetaan 10 kierroksen erissä seuraavan 29 päivän kuluessa. Kuukauden verran pelattavaa ilmaiseksi ei varmasti haittaa ketään!

Tallettamisesta saa kuitenkin vielä kovan määrän lisää etuja. Neljästä ensimmäisestä talletuksesta saa jopa 1000 euron verran bonusrahaa ja vielä 150 ilmaiskierrosta lisää Starburstiin. Käytä tallettaessasi bonuskoodit VOITTO1, VOITTO2, VOITTO3 ja VOITTO4 järjestyksessä napataksesi edut.

Tutki Atlantiksen salat!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News