Illaksi ilmaiskierroksia Thrillsiltä!

Posted on 22.08.2016

Piristä maanantaitasi ja lunasta nyt ilmaiskierroksia illaksi. Liity Thrillsille, tee talletus ja saat ilmaisia pyöräytyksiä myöhemmin tänään. Tarjous on voimassa enää muutaman tunnin, joten tutustu nopeasti ja liity mukaan vielä kun ehdit. Vielä tämän viikon jatkuvat Thrillsin kesäkisat tarjoavat myös omalta osaltaan rutkasti erilaisia tarjouksia joka päivälle, joten ota ilo irti myös kesän viimeisistä kasinokarkeloista!

Ilmaiskierroksia Thrillsiltä

thrills

Luo pelitili tai kirjaudu sisään Thrillsille, tee vähintään 25 euron talletus ja saat tänään ilmaiskierroksia Grim Muerto-slottiin. Meksikolaisteemaisen pelin värikkäät hahmot ja railakas musiikki viihdyttävät varmasti kaikkien tilillesi lisättyjen 25 kierroksen ajan, ja luultavasti vielä pidempäänkin.

Thrillsiltä on tällä viikolla tulossa vielä lisää kampanjoita ja tarjouksia, joten sähköpostia kannattaa pitää silmällä myös tulevina päivinä. Uudet asiakkaat puolestaan pääsevät nauttimaan arvokkaista ilmaiskierroksista sekä aloitusbonuspaketista, joten yhdelläkään pelaajalla ei ole syytä jättää liittymättä Thrillsille tänään!

Tämän viikon sunnuntaihin asti voit osallistua Thrillsin kesäkisoihin, joiden osa myös maanantainen ilmaiskierrostarjous on. Lisäksi jokainen talletus tuo sinulle arpalipun päätösarvontaan, jonka voittaja lähtee jatkamaan kesää Costa del Solin auringon alle.

Pääpalkintona on nimittäin viikon reissu golfaamaan, eikä kyseessä todellakaan ole mikään budjettimatka. Palkinnon arvo on 5000 euroa, joten kyseessä on luksusviikko suomalaisten suosimissa maisemissa.

Älä siis jää turhaan jahkailemaan vaan lähde pelaamaan nyt, tee kaverin ensin kateellisiksi mittavilla ilmaiskierrosvoitoilla ja seuraavaksi Coste del Soliin suuntautuvalla unelmalomalla!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News