Ilmaiskierroksia ja iPhone 5S!

Posted on 14.08.2014

iPhone 5S kisaTänään torstaina Leo Vegas Casino lyö tiskiin suorastaan sikahyvän tarjouksen. Päivän peli on Piggy Riches ja kyytipoikana tarjoillaan ilmaiskierroksia ja iPhoneja. Ilmaiskierrokset nappaat alla olevan taulukon mukaisesti tekemällä talletuksen tänään torstaina ja kierrättämällä summan ennen keskiyötä.

Talleta – Saa

30 € – 20 kpl ilmaiskierrosta

60 €a – 50 kpl ilmaiskierrosta

120 € – 130 kpl ilmaiskierrosta

Lisätarjous: Kaikki jotka pelaavat Piggy Riches -peliä ennen sunnuntain keskiyötä osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona iPhone 5S -älypuhelin.

Lisätarjous 2: Voittosi voit varmistaa myös yksinkertaisesti pelaamalla, sillä toisen puhelimen voittaa kampanjan aikana eniten Piggy Riches -peliä pelannut pelaaja!

iPhone 5S-kampanja on voimassa vain Leo Vegasin suomalaisille asiakkaille. Kampanja alkaa torstaina 14.8.2014 ja päättyy sunnuntaina 17.8.2014 klo. 23:59. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä 24 h kuluessa arvonnan suorittamisesta. Kampanjan kaikki säännöt ja ehdot löytyvät Uutisia-välilehden alta Leo Vegasin kotisivuilla.

Lunasta ilmaiskierroksia ja osallistu kilpailuun Leo Vegasilla!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News