Kaahaa Gutsin Wild Chasesta itsellesi ilmaisspinejä ja luksustuotteita

Posted on 18.04.2016

Oletko huomannut, että Guts-casinolla on menossa railakkaat kaahaus- ja ilmaiskierrosviikot? Lähde nyt upouuden huiman Wild Chase -pelin matkaan kokeilemaan, miten siistiä on tehdä suuri ryöstö ja paeta perässä roikkuvia kyttiä huippuviritetyllä autolla. Kaahaa karkuun saaliin kera, kerää samalla päivittäin ilmaiskierroksia ja jahtaa upeita luksustason merkkituote- ja lahjakorttipalkintoja.
Tallettamalla ja kierrättämällä rahaa Wild Chase -peliuutuudessa saat ilmaiskierroksia seuraavalle päivälle. Guts hyvittää ilmaiskierrokset aina ilman kierrätysvaatimusta. Voitot ovat siis silkkaa käteistä!

Kierrätysvapaita ilmaiskierroksia

guts ilmaiskierrokset

Kun talletat tänään esimerkiksi 20 euroa ja kierrätät 200 euroa, sinulle tipahtaa 20 ilmaiskierrosta huomenissa. Tai talleta 50 euroa ja kierrätä 500 euroa, niin keräät 50 ilmaista pyöräytystä
seuraavalle päivälle. Tarkan taulukon päivittäisistä ilmaiskierroksista löydät Gutsin sivuilta.

Mitenkäs niihin ökytason tuotepalkintoihin sitten pääsee käsiksi? Pelaamalla Wild Chasea ja keräämällä pisteitä tietenkin. Kampanja-aikana, joka jatkuu vielä 26.4.2016 asti, saat 5 pistettä jokaista kierrättämääsi 20 euroa kohti ja vielä yhden lisäpisteen jokaista Gutsille tallettamaasi 10 euroa kohden.

Tee ryöstö ja voita luksustuotteita

Kannattaa ottaa huomioon, että kaikki kierrätys lasketaan eli ei ole väliä, saitko rahat voittona ilmaiskierroksilta vai onko kyseessä oikea, talletettu raha. Saat keskittyä hurjaan ryöstöösi rauhassa pohtimatta tuollaisia turhuuksia. Ja pistemääräsi ja sijoituksesi voit tarkistaa päivittäin kello 14.30 jälkeen Suomen aikaa.

Viisi onnellista voittajaa julkaistaan 27.4.2016. Oletko sinä yksi heistä? Ykköseksi sijoittunut saa valita Mac Book Airin tai Louis Vuittonin laukun. Toinen palkinto on Apple Watch, kolmas joko iPad Air 2 tai kaksi luksuslahjakorttia kylpylään. Neljänneksi tullut saa 300 euron ja viides 100 euron lahjakortin.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News