Kahmaise 75 € kesäbonus Redbetillä joka viikonloppu

Posted on 10.06.2016

Redbetillä tiedetään, että se pieni lisä voi ratkaista paljon, kun jahdataan messevimpiä voittoja. Siksipä Redbet onkin päättänyt antaa viikonloppuisin ensimmäiselle talletuksellesi mahtavan kesäisen 75 prosentin bonuksen 75 euroon asti. Ja tätä riemua riittää kesäkuun loppuun saakka, eli sinulla on aikaa vielä tämä viikonloppu ja kaksi seuraavaa lunastaa piristävä bonus ja kaivaa pelien uumenista esille vaikka kaikkien aikojen suurin voitto. Panehan siis töpinäksi!

Weekend Top Up -bonuksen tienaaminen Redbetillä käy helposti. Tee talletus, ja syötä samassa yhteydessä oikea bonuskoodi, niin 75 prosentin ekstrapeliraha kilahtaa tilillesi. Tämän ja tulevien viikonloppujen bonuskoodit ovat seuraavat:

10.-12. kesäkuuta JUNWTU2
17.-19. kesäkuuta JUNWTU3
24.-26. kesäkuuta JUNWTU4

Bonusrahaa joka viikonlopulle

Redbetiltä 75 € bonus viikonloppuisin

Bonusta saat aina 75 euroon saakka. Jos talletat esimerkiksi 40 euroa, bonusta tulee 30 euroa eli voit pelata 70 eurolla. Maksimibonuksen 75 euroa saat tallettamalla 100 euroa – ja sen jälkeen pääset siis pelaamaan 175 eurolla. Mukavintahan tässä on, että, voit lunastaa bonuksen uudelleen jokaisena edellä mainittuna viikonloppuna, kunhan vain käytät oikeaa koodia.

Joka kuukausi myös 100 % reload-bonus 100 € asti

Muista ihmeessä hyödyntää myös Redbetin oivallinen reload-bonus. Sinulla on joka kuukausi mahdollisuus napata mehevät 100 prosenttia ekstraa yhden talletuksesi päälle aina 100 euroon saakka. Uusi talletuskoodi julkaistaan kuukausittain Redbetin sivujen promootio-osiossa.

NYT LUNASTAMAAN VIIKONLOPUN BONUS


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News