Kisaa ilmaiskierroksilla Grim Muerto-pelissä

Posted on 28.07.2016

Eurolotto.com tarjoaa nyt mahdollisuutta lähteä mukaan hurjaan meksikolaiseen palkintopottijahtiin. Pelaa hauskaa Grim Muerto-slottia ilmaiskierroksilla ja kisaa 2000 euron palkinnoista. Kisassa yritetään aktivoida slottipelin jännittävä ilmaiskierrosominaisuus, joka käynnistyy, kun oikeat symbolit osuvat kohdilleen. Kisa jatkuu aina kuun loppuun asti, joten nyt kannattaa kokeilla onneaan!

20 mahdollisuutta tienata ilmaiskierroksia

2eurolotto

Mukaan pääset kirjautumalla sisään EuroLotto.comiin ja avaamalla mobiililla tai tietokoneellasi hurjan Grim Muerto-slottin. Pelaamalla peliä oikealla rahalla voit aktivoida ilmaiskierrosominaisuuden. Jos onnistut saavuttamaan ilmaiskierrosominaisuuden vähintään viisi kertaa, napsahtaa pelitilillesi 50 ilmaista pelikierrosta Grim Muertoon. Minimipanos on 1 euro, joten sitä pienempiä panoksia ei lasketa mukaan kilpailuun.

Avaamalla ilmaiskierrosominaisuuden pääset myös mukaan kisaamaan osuudestasi 2000 euron palkintopotista. Joka kerta, kun ominaisuus aktivoituu, saat 10 pistettä palkintokisaan. 20 ensimmäiseksi sijoittunutta pelaajaa saavat rahapalkintoja!

Palkintoja jaetaan seuraavasti:

Ensimmäinen palkinto: 700 euroa
Toinen palkinto: 400 euroa
Kolmas palkinto: 200 euroa
Neljäs palkinto: 100 euroa
Viides palkinto: 100 euroa
6. – 10. sija: 50 euroa
11. – 20. sija: 25 euroa

Kilpailu päättyy sunnuntaina 31. heinäkuuta kello 23:59, jolloin voittaja julkistetaan.

Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä EuroLotolla, voit luoda pelitilin ja napata samalla tuplatalletusbonuksen. Bonusrahaa maksetaan maksimissaan 100 euron verran. Lisää tarjouksia voi kärkkyä EuroLoton promootiosivuilta ja sosiaalisesta mediasta: jos tykkäät EuroLotosta Facebookissa, Twitterissä tai Instagrammissa voit saada eksklusiivisia bonuksia.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News