Lähde Helsinkiin katsomaan Makwan Amirkhania

Posted on 29.08.2016

Oletko seurannut viime aikoina mitä Rizkillä tapahtuu? Juuri nyt alkaa olemaan viimeiset hetket lähteä mukaan kisaamaan mahdollisuudesta päästä Makwan Amirkhanin isännöimään vapaaotteluiltaan 3.9.2016 Helsingin Kulttuuritalossa. Rizk tarjoaa mahdollisuuden jopa neljälle onnekkaalle uudelle tai vanhalle pelaajalle päästä mukaan katsomaan Suomen jännittävintä mättämistä.

Kuinka osallistua kisaan?

7amirkhani

Kisa on käynnissä vielä elokuun loppuun asti. 1. syyskuuta kaikilla Rizkin pelaajilla on mahdollista voittaa Fight Night VIP-pakkaus otteluun. Osallistumiseen riittää yksi talletus kilpailuaikana, mikä mahdollistaa peräti 800 euron arvoisen ottelupalkinnon.

Palkintoon kuuluu mukaan kaikki. Pääset asustelemaan yön yli hotellissa ja syömään ja juomaan ilmaiseksi. Saat myös parhaat VIP-paikat, joista on ensiluokkaiset näkymät kehään. Matsi lähtee käyntiin 3. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Yksi kahden lipun paketti arvotaan Rizkin uusille liittyneille pelaajalle. Toinen lippupari lähtee sen sijaan yhdelle uskolliselle Rizk-asiakkaalle. Sekä vanhoilla että uusilla pelaajilla on siis mahdollisuus voittaa, kunhan he tekevät talletuksen kilpailun aikana.

Etkö ole vielä Rizkin asiakas?

Jos et vielä ole lähtenyt Rizkin riveihin, nyt on hyvä aika tehdä niin. 200% triplatalletusbonus odottaa kaikkia uusia pelaajia, peräti 100 euron kattoon asti. Tällä rahalla voit iloita
haluamistasi peleistä jopa kolme kertaa pidempään ja lähteä mukaan Rizk-ralliin!

Kaikki uudet pelaajat saavat myös pyöräytyksen Rizkin omaan onnenpyörään eli Wheel of Rizkiin. Pyöräytyksellä voi voittaa rahaa tai kierrätysvaatimuksettomia ilmaiskierroksia.

Lähde katsomaan Amirkhania!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News