Lähde Isle of MTV-tapahtumaan Maltalle

Posted on 31.05.2016

Mr Green on fiini herrasmies ja pysyttelee tämän päivän huippuviihteen aallonharjalla. Hän kutsuu nyt pelaajatkin mukaan Isle of MTV-tapahtumaan näkemään kuumimmat julkkikset. Sinulla ja yhdellä kumppanillasi on nyt mahdollisuus voittaa matka VIP-vieraiksi katsomaan esiintyjiä kuten Wiz Khalifa, Jess Glynne ja Steve Aoki.

Kilpailun säännöt ja palkintopaketti

mtvgreen

Itse tapahtuma on aurinkoisella Välimerellä, kauniilla Maltan saarella. Kilpailun onnellinen voittaja saa kahden hengen luksusmatkan, johon kuuluu kaikki matkoista majoitukseen. Kilpailu käydään 3.5-3.6.2016 ja osallistut automaattisesti arvontaan tekemällä talletuksen kilpailun aikana. Arvonta suoritetaan 6.6 ja onnekkaaseen voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Palkintoon kuuluu mukaan meno-paluulento Suomesta Maltalle sekä tietenkin lentokenttäkuljetukset. Yöpyminen on järjestetty viiden tähden hotelliin yhteensä neljäksi yöksi, joten viehättävään pikkusaareen ehtii tutustumaan kunnolla ja kenties hankkimaan samalla kauniin rusketuksen.

Pakettiin kuuluu myös VIP-liput Music Televisionin järjestämään Isle of MTV-tapahtumaan sekä kahden hengen illallinen huippuluokan ravintolassa. Kilpailu on yksinoikeudella Mr Greenin järjestämä, joten samaa tarjousta et muilta nettikasinoilta löydy.

Myös muita matkoja tarjolla

Herra Vihreä ehtii tosiaan joka paikkaan. Tällä hetkellä on voimassa myös kaksi muuta matkavisaa! Voit voittaa matkan myös välieräotteluihin Ranskaan jos olet enemmänkin futiksen ystävä. Popin kuninkaan fanit voivat sen sijaan toivoa pääsevänsä katsomaan Michael Jackson ONE-showta pelaamalla miehen ihka omaa slottipeliä Mr Greenillä. Mikäpä estäisi osallistumasta useampaankin kisaan samanaikaisesti.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News