LeoVegasin kesähittikampanja jatkuu – voita matka tai käteistä

Posted on 01.08.2016

Koska Suomen kesä on parhaimmillaankin oikukas, haluaa ystävällinen LeoVegas tarjota pelaajilleen hivenen lisää kesähellettä. Odotusten vastaisesti kesähittikampanjaa ei vielä laitettu jäihin, vaan hurja meno jatkuu edelleen. Tule mukaan karkeloihin ja voita unelmiesi matka, käteistä rahaa tai iPhone!

Voita LeoVegasilta unelmamatka tai käteistä rahaa

Voita matka tai käteistä

LeoVegasilla pyöri alkukesän aikana suurta suosiota saavuttanut Kesähittikampanja. Iloksemme voimme nyt kertoa, että Pitkä Kuuma Kesä jatkuu vielä tämän kuun lopuille saakka. Syyssateet alkavat vasta 24. elokuuta, joten sinulla on siihen asti aikaa haalia itsellesi liuta upeita palkintoja. Paras niistä on luonnollisesti mahdollisuus jatkaa kesähelteistä nauttimista jossain aurinkoisessa lomakohteessa.

Lisäksi tarjolla on kaikenlaista muutakin mukavaa, joka taatusti piristää sinua matkallasi kohti syksyn viimaa ja pimeyttä. Suuntaa vain LeoVegasille ja ala pelata suosikkipelejäsi.

Kesähittikampanjan palkinnot ovat yhtä hulppeaa luokkaa kuin aikaisemminkin. Mitä enemmän pelaat, sen korkeammalle nouset viikoittaisilla tulostaulukoilla. Palkinnot siis vaihtuvat joka viikko, joten tässä kampanjassa kannattaa pysytellä ajan hermolla.

Tämän viikon palkinnot

1. palkinto: Unelmamatka aurinkoiseen kohteeseen
2. palkinto: 2000 euroa käteistä
3. palkinto: Applen tuotepaketti
4.-10. palkinto: iPhone
11.-20. palkinto: 100 euroa käteistä
21.-30. palkinto: 50 euroa käteistä
31.-50. palkinto: 200 ilmaiskierrosta
51.-75. palkinto: 100 ilmaiskierrosta
76.-100. palkinto: 50 ilmaiskierrosta

Ansaitset tuttuun tapaan pisteitä tallettamalla ja kierrättämällä vähintään 10 euroa LeoVegasilla. Peruspeleistä tienaat kympillä yhden pisteen, LeoVegasin kesäpelejä pelaamalla kaksi pistettä ja kesäpelien mobiiliversioilla kolme pistettä.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News