Lunasta Betspiniltä torstaina 40 € bonus ja 30 ilmaiskierrosta

Posted on 09.06.2016

Oletko huomannut, että Betspinillä on joka viikko vallan mainio Tupladiilitorstai? Tallettamalla ja panostamalla torstaina voit tienata itsellesi pikabonusta aina 40 euroon asti. Samalla lunastat myös mukavasti ilmaista peliviihdettä tulevan viikonloppusi jokaiseen päivään, sillä bonuspakettiin kuuluu 30 ilmaista pyöräytystä Jack and the Beanstalk -peliin. Klikkailehan siis itsesi pikimmiten Betspinille hyödyntämään tämä messevä torstaidiili.

40 % bonus talletuksellesi

Betspinilta torstaina 40 € bonus ja 30 free spiniä

Kun talletat Betspinillä torstaina vähintään 25 euroa, saat 40 prosentin bonuksen aina 40 euroon asti. Tämähän tarkoittaa, että jos talletat vaikkapa 50 euroa, pääset pelaamaan 70 eurolla. Tai talleta täydet 100 euroa, niin saat maksimibonuksen ja voit nauttia pelaamisesta 140 eurolla.

Saadaksesi edun sinun tulee tehdä talletus torstaina kello 23.50 mennessä. Bonus on käytettävissäsi ihan saman tien, kunhan vain muistat käyttää bonuskoodia DDT40.

Tienaa 10 free spiniä viikonlopun joka päivälle

Jos olet tallettanut Betspinillä aiemmin vähintään kolme kertaa, voit samalla tallettaessasi ja panostaessasi peleihin vähintään 25 euroa lunastaa myös mukavan 30 kappaleen nipun ilmaiskierroksia peliin Jack and the Beanstalk. Ja vaikket haluaisikaan käyttää edellä kerrottua talletusbonusta, voit silti napata free spinit. Näpsäkkää!

Betspin lisää tienaamasi ilmaiskierrokset pelitilillesi 10 kappaleen erissä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Ne ovat voimassa 48 tuntia niiden myöntämisestä, joten ei kun ripeästi pelaamaan.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News