Lunasta Redbetin viikon tarjoukset

Posted on 20.06.2016

Redbetillä on tällä viikolla meno päällä. Tekemistä riittää päivittäin erilaisten arvontojen ja turnausten muodossa. Luvassa on ilmaiskierroksia, raha-arvontoja ja uusia pelejä. Jos et vielä ole lähtenyt mukaan, nyt on hyvä aika kokeille yhden maailman suurimman pelipaikan puitteita.

Maanantaina lähdetään arvontaan

1redbet

Jokaista euroa kohden, jonka käytät missä vain slottipelissä ennen torstaita saat yhden tiketin arvontaan. Jos pelaat Football: Champions Cuppia saat tuplamäärät lipukkeita. Päivittäin napataan kymmenen satunnaista lipuketta kulhon pohjalta ja voittajat saavat hienoja palkintoja, kuten rahaa, ilmaiskierroksia, bonuksia, jalkapallopaitoja ja niin edelleen. Pääpalkintona toimii 1000 euron käteispalkinto.

Keskiviikkona jaetaan ilmaiskierroksia

Kaikki pelaajat, jotka ovat tallettaneet kesäkuun aikana saavat 10 ilmaista pelikierrosta. Lisäksi viimeisen 45 päivän aikana tekemäsi talletukset lasketaan yhteen ja saat lisää ilmaiskierroksia.

20 – 50 euroa tallettaneet saavat 20 ilmaista pelikierrosta
50 –100 euroa tallettaneet 50 ilmaista pelikierrosta
Yli 100 euroa tallettaneet saavat 125 ilmaista pelikierrosta

Kierrokset saat käyttöösi ennen perjantaita.

Perjantaina 22. päivä jalkapalloturnaus

24. kesäkuuta ja 10. heinäkuuta välillä voit osallistua Football: Champions Cup-turnaukseen. Jaossa on tuhansia ja tuhansia ilmaiskeirroksia sekä pääpalkintoja viidelle kärkeen tuleville. Kaikki 50. ensimmäisen joukkoon päässeet saavat vähintää sata ilmaista pelikierrosta samaiseen peliin.
Tarjouksia riittää koko kuukaudeksi, joten käy katsomassa tilanne RedBetin promootiosivuilta. Nyt on elämäsi tilaisuus napata omasi monista erilaisista palkinnoista!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News