Maanantai on riemun päivä SuomiVegasilla

Posted on 26.09.2016

Galaksissa jytkyy ja paukkuu. SuomiVegas jakelee jälleen maanantaimasennukseen armokierroksia. Tällä kertaa teemana ovat avaruuspelit, joista voi irrota peräti 32-kertaiset voitot panokseen nähden. Talleta ja pistä galaktiset kierrokset pyörimään ja pidä hauskaa pitkälle viikkoon asti.

Big Bang ja Attraction – ilmaiskierroksia

9suomivegas

Tänä maanantaina voi tehdä talletuksen SuomiVegasilla ja napata pelitilillesi maksimissaan jopa 180 ilmaista pelikierrosta. Aikaa talletuksen tekemiseen on aina kello 23:59 asti. Hieno piirre näissä kierroksissa on se, ettei niissä saaduissa voitoissa ole lainkaan kierrätysvaatimuksia. Kierrätysvaatimukset laskevat voittomahdollisuuksia ja hidastavat rahojen saamista, joten tämä kierrätysvaatimuksettomat kierrokset ovat aina haluttua tavaraa.

Tee talletus ja nappaa kierrokset

Voit kahmia itsellesi haluamasi määrän ilmaiskierroksia tekemällä maanantaitalletuksen. Saat kierroksia talletuksen mukaan kierroksia seuraavasti:

Tallettamalla vähintään 20 euroa saat 10 ilmaista pelikierrosta Attractioniin tai Big Bangiin
Tallettamalla vähintään 50 euroa saat 35 ilmaista pelikierrosta Attractioniin tai Big Bangiin
Tallettamalla vähintään 100 euroa saat 80 ilmaista pelikierrosta Attractioniin tai Big Bangiin
Tallettamalla vähintään 200 euroa saat 180 ilmaista pelikierrosta Attractioniin tai Big Bangiin

Big Bangin pelaaminen onnistuu sekä tietokoneella että mobiilissa, mutta Attraction toimii vain tietokoneella.

Jos et vielä ole pelitiliä SuomiVegasille tehnyt, voit lisäksi kääräistä kaikille uusille liittyjille varatut bonukset. Luvassa on muun muassa 50 ilmaiskierrosta ilman talletuspakkoa!

Liity mukaan SuomiVegasin ihmeelliseen maailmaan!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News