Microgaming ylpeänä esittää: Basketball Star on urheilupelisarjan uusin vahvistus

Posted on 09.11.2015

Suomalaiset ovat tunnetusti urheiluhullua kansaa ainakin penkkiurheilun saralla, joten tämän uutuuspelin voisi kuvitella uppoavan pohjolan metsäläisiin kuin veitsi voihin.Basketball Star
Koripallo kuuluu maailman seuratuimpiin urheilulajeihin ja marraskuun 2015 alussa julkaistu Basketball Star on luonteva lisä Microgamingin aiemmin ilmestyneiden, todella suosittujen urheilupelien sarjaan.

Loistavia erikoistoimintoja sporttisissa puitteissa

Keväällä 2014 ilmestynyt Football Star aloitti raikuvan suosion saattelemana tämän urheilupelien sarjan, joka on sittemmin täydentynyt vuoden 2015 kuluessa jo aiemmin mainitun Basketball Starin lisäksi Cricket Starilla ja Rugby Starilla.
Rugby Star ilmestyi tänä syksynä sopivasti juuri Rugbyn MM-kisojen alla, joten peli sai merkittävää mediahuomiota Englannissa järjestettyjen maailmanmestaruuskisojen ympärille rakennetun verkostokampanjan ansiosta.
Ainakin Suomiarvat– ja Betsafe -sivustoilla pelattavissa oleva Basketball Star on ulkoasultaan edeltäjiensä kaltainen. Pelissä on myös lukuisia ominaisuuksia, jotka ovat tunnettuja myös muista Microgamingin peleistä. Yksi näistä on tietenkin jo tavaramerkiksi muodostunut Rolling Reels -toiminto, jonka myötä ruudulla olevat symbolit pyyhkiytyvät pois ja korvautuvat uusilla. Pelissä on perinteiseen tyyliin 243 voittolinjaa. Pelin kuluessa tarjolla on myös ilmaiskierroksia, ja voitot voivat kasvaa ruhtinaallisiksi kerrointoiminnon ansiosta.
Basketball Star on hyvä osoitus siitä, että ulkoasultaan varsin perinteisen näköinen peli voi kätkeä sisäänsä ties minkälaisia erikoisuuksia. Tämäkin viisirullainen, kolmirivinen slotti näyttää ensi silmäyksellä varsin viattomalta, mutta totuus paljastuu aivan toisenlaiseksi jo parin pyöräytyksen myötä! Erikoistoiminnot seuraavat toisiaan tasaisena nauhana jo demoversiota pelattaessa.

Pelin julkaisua juhlitaan mittavan kampanjan merkeissä

Kuten arvata saattaa, liittyy tämänkin slotin lanseeraukseen näyttävä kampanja. Kyseessä on Microgamingin Network-tempaus, jonka myötä tarjolla on muun muassa jokaiselle korisfanille kuin nenä päähän sopiva palkintomatka: kahden hengen reissu New Yorkiin! Palkintopaketti sisältää lentojen ja majoituksen lisäksi piletit New York Knicks vs. Brooklyn Nets -otteluun ja kirsikkana kakun päällä komeilee peräti 1 500 USD matkarahaa!
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu tietenkin uutuuttaan kiiltelevää Basketball Star -kolikkopeliä pelaamalla. Ansaitsen yhden arpalipukkeen jokaista peliin käyttämääsi 25 euroa kohden.

Tarjolla matka New Yorkiin, Applen tuotepaketteja sekä käteistä

Osallistuminen on mahdollista 5.-25.11.2015. Kilpailun päätyttyä, 26.11. järjestettävässä loppuarvonnassa arvotaan pääpalkintona olevan matkan lisäksi kaksi Applen tuotepakettia, joista ensimmäinen sisältää iPhone 6s Plus -puhelimen, uunituoreen, marraskuussa 2015 julkaistavaan iPad Pron sekä Apple Watch Sport -älykellon. Toinen tuotepaketti sisältää puolestaan iPhone 6s Plus -puhelimen sekä Apple Watch Sport -älykellon.
Edellä mainitun loppuarvonnan lisäksi kilpailun käynnissä ollessa järjestetään kaksi väliarvontaa, joissa kummassakin arvotaan 750 ja 500 euron käteispalkinnot. Mikä parasta, tässä kilpailussa voit voittaa useammankin palkinnon! Hyvässä lykyssä voit toisin sanoen voit napata esimerkiksi loppuarvonnassa sekä Applen tuotepaketin että New Yorkin -matkan. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin napsia matkakuvia tai päivittää Facebookia upouudella iPhonella!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News