Mr Greenillä Superkierroksia jaossa

Posted on 22.07.2016

Kesän ratoksi komeasti pukeutunut herrasmies Mr Green on järjestänyt joka viikonlopulle jotain näkemisen arvoista. Koe hauska Quickspinin Spinions-slotti kasinolla ja lähde mukaan arpajaisiin, josta voit voittaa satojen eurojen arvoisia käteispalkintoja.

Lunasta arpoja ja voita

2mrgreen

Kirjaudu Mr Green-pelitilillesi klo 00:00 – 23:59 välisenä aikana perjantaina 22. heinäkuuta sekä perjantaina 29. heinäkuuta ja liity mukaan pelaamaan uutta Spinion Beach Party-slottia. Pelaamallä pääset mukaan palkintoarpajaisiin!

Jokaista Spinions Beach Partyssa pelaamaasi 20 euroa kohden saat yhden arpalipun, jonka avulla voit päästä mukaan viikonloppuna arvottaviin himoittuihin palkintoihin. Arpalippujen määrää ei ole rajoitettu, vaan voit saada niin monta lippua kuin vain ehdit peliä pelaamaan.

Palkinnot:

1. sija 750 euroa käteistä
2. sija 500 euroa käteistä
3. sija 250 euroa käteistä
4. sija – 10. 2,50€ superkierros, joka vie pelaajan suoraan bonuskierrokselle
11. – 50. sijat 1€ superkierros, joka vie pelaajan suoraan bonuskierrokselle
51. – 100. sijat 100 ilmaista pelikierrosta
101. – 200. sijat 50 ilmaista pelikierrosta

Kaikki kierrokset kuuluvat teemapeliin Spinions Beach Party. Käteispalkinnot ovat oikeaa rahaa, eikä niihin liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Pelaaja, jolla on useampia arpoja, voi voittaa useammankin palkinnon kerralla, jos onni suosii.

Testaa myös Mr Greenin Koi Prinsessa-liveruletti, josta voit voittaa ylimääräistä kivaa pyörittämällä rulettia! Saat 5 euroa käteistä, jos osut japanilaiseen onnennumeroon 5.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News