Mr Greenin huvipuistotarjous

Posted on 25.06.2016

Mr Green-kasinon oma huvipuisto aukaisee porttinsa. Pelaa NetEntin uutta Theme Park: Tickets of Fortune-slottia ja lähde mukaan haukkaamaan osasi komeasta rahapotista. Palkintoja riittää 50 euron ja 3000 euron väliltä! Lisäksi yksi onnekas voittaja pääsee Ranskaan ikimuistoiselle huvipuistomatkalle.

10 000 euron käteisarvonta

1mrgreenhuvipuisto

Lähtemällä mukaan turnaukseen voi voittaa osan 10 000 euron potista. Lisäksi pääset kokemaan uuden huvipuistoteemaisen huippuslottin Theme Parkin villin menon. Saat jokaista pelaamaasi 20 kierrosta kohti yhden arpalipukkeen. Mitä enemmän pelaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on napata joku monista voitoista. Päivittäin voi voittaa parhaimmillaan peräti 50 arpalippua. Kampanja on käynnissä keskiviikosta 22.6 aina maanantaihin 27.6.2016.

Pääpalkintona arvonnassa on lippu futuristiseen huvipuistoon Ranskaan. Näe Futuruscopen ihmeet Euroopan länsilaidalla ja pyöri vaihteeksi itse slottien pyörittelyn lisäksi. Huvipuistossa riittää Mr Greenin mukaan nähtävää sekä lapsille että aikuisille. Voittaja arvotaan tiistaina 28. kesäkuuta, 2016 ja hänelle ilmoitetaan ilouutisesta henkilökohtaisesti

Pääpalkinto sisältää sisäänkäyntiliput kahdelle, täyden majoituksen, lentokuljetukset ja tietysti myös käyttörahaa.

Katsasta myös Mysteeriturnaukset

Jos et vielä ole ehtinyt huomaamaan Mr Greenillä käynnissä olevaa Mysteeriturnausta, nyt on hyvä aika katsastaa se promosivuilta. Pelaamalla sirkusteemaisia slotteja – Dark Joker Rizes, Jokerizer sekä Wicked Circus – voit voittaa jopa 1500 euron käteispalkinnon. Palkintoihin voi päästä käsiksi viisi kärkeen tullutta pelaajaa ja lisäksi 6-25 sijoille yltäneet pääsevät mukaan erilliseen raha-arvontaan.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News