Nauti Jack and the Beanstalkista ja Oktoberfestistä VIKSillä

Posted on 27.09.2016

Jaakko on taikapapunsa popsinut ja on nyt hyvällä tuulella Oktorberfestin vuoksi. VIKSillä on menossa juhlat aina 3. lokakuuta asti. Luvassa on ilmaiskierroksia, bonuksia ja paljon muuta vielä viikon ajaksi.

Book of Dead ja Hugo – ilmaiskierroksia

9viks

Maanantaista torstaihin voit voittaa itsellesi ilmaiskierroksia kolmeen huippupeliin, jotka ovat Jack and the Beanstalk, Book of Dead ja Hugo. Pelin henki on hyvin yksinkertainen: voita yli kymmenen euroa yhdellä pyöräytyksellä ja saat 25 ilmaista pelikierrosta tilillesi. Kierrokset maksetaan pelitilille viimeistään seuraavana päivän kello 18:00.

Kierroksia voi lunastaa vain kerran per päivä. Kierroksia ei voi myöskään voittaa bonusrahalla, vaan ne täytyy saada oikealla rahalla pelatuilla pyöräytyksillä.

Perjantaina nautitaan Happy Hourista

Tallettamalla perjantaina pääset iloitsemaan Jaakon taikapavuista 5 MEGA-kierroksella. Jopa euron arvoisilla kierroksilla voit voittaa isosti Jack and the Beanstalk-pelistä. MEGA-kierroksilla voit voittaa jopa 5 kertaa enemmän kuin normaaleilla ilmaiskierroksilla.

Saat viisi MEGA-kierrosta tekemällä perjantain aikana vähintään 10 euroa.

Talletusbonuksia viikonlopuksi

Lauantain ja sunnuntain aikana voit vielä napata bonuskoodilla OKTOBER2 kovat talletusedut. Bonusta maksetaan 50% talletetusta summasta aina 100 euroon asti. Viikonloppu ei käy tylsäksi VIKSin pelirullien äärellä.

Voit mennessäsi myös tsekata VIKSin loput tarjoukset promootiosivuilta. Uusille asiakkaille on luvassa kaikenlaista herkkua, kuten 200 euroa bonusrahaa ja 100 ilmaiskierrosta.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News