NetEnt -uutuuspeli Lost Island!

Posted on 19.07.2014

Lost IslandNetEnt on julkaisemassa lähipäivinä uutuuspeliä nimeltään Lost Island! Tämä peli vie pelaajat huikeaan seikkailuun mystiseen kadonneeseen maailmaan. Tämä peli julkaistaan NetEnt -casinosivustoilla seuraavan viikon aikana.

Itse peli tarjoaa pelaajalle hyvinkin tutun peliympäristön, pelissä on kiinteät 20 voittolinjaa ja 5 rullaa, joissa pelimerkit pyörivät. Suurin mahdollinen voitto tästä uutuuspelistä on huikeat 500,000 kolikkoa, joten suurvoiton mahdollisuus tästä kolikkopelistä on todella hyvä.

Pelissä on tarjolla mm. Wild-pelimerkkejä. Nämä Wild-merkit korvaavat pelissä kaikki muut pelimerkit paitsi Scatter-pelimerkit jonka lisäksi joka kerta, kun pelaaja saa Wild-pelimerkin peliruudulle, tämä merkki antaa yhden lisäkertoimen pelaajan voittokerrointaulukkoon. Pelaaja voi saada pelissä siis voittokertoimia sen mukaan kuinka monta Wild-merkkiä hän siihen kulloinkin saa aina siihen asti kunnes voittokerroin on maksimissaan viisinkertainen. Pelissä on myöskin tarjolla Scatter-pelimerkkejä. Näillä pelimerkeillä pelaajat voivat voittaa itselleen jopa 30 ilmaiskierrosta! Ilmaiskierroksien alussa peliin lisätään 1 Wild-pelimerkki kolmannelle rullalle joka on koko ilmaiskierroksien ajan siinä, tämän lisäksi pelissä on ilmaiskierroksien aikana 2 – 3:n Wild-merkin ryppäitä pyörimässä, joten mahdollisuus huippukertoimiin ja huikeisiin voittoihin kasvaa olennaisesti!

Lost Island videopätkä

httpss://www.youtube.com/watch?v=n2Ik1Og2ErI


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News