NetEnt -uutuuspeli Lost Island!

Posted on 19.07.2014

Lost IslandNetEnt on julkaisemassa lähipäivinä uutuuspeliä nimeltään Lost Island! Tämä peli vie pelaajat huikeaan seikkailuun mystiseen kadonneeseen maailmaan. Tämä peli julkaistaan NetEnt -casinosivustoilla seuraavan viikon aikana.

Itse peli tarjoaa pelaajalle hyvinkin tutun peliympäristön, pelissä on kiinteät 20 voittolinjaa ja 5 rullaa, joissa pelimerkit pyörivät. Suurin mahdollinen voitto tästä uutuuspelistä on huikeat 500,000 kolikkoa, joten suurvoiton mahdollisuus tästä kolikkopelistä on todella hyvä.

Pelissä on tarjolla mm. Wild-pelimerkkejä. Nämä Wild-merkit korvaavat pelissä kaikki muut pelimerkit paitsi Scatter-pelimerkit jonka lisäksi joka kerta, kun pelaaja saa Wild-pelimerkin peliruudulle, tämä merkki antaa yhden lisäkertoimen pelaajan voittokerrointaulukkoon. Pelaaja voi saada pelissä siis voittokertoimia sen mukaan kuinka monta Wild-merkkiä hän siihen kulloinkin saa aina siihen asti kunnes voittokerroin on maksimissaan viisinkertainen. Pelissä on myöskin tarjolla Scatter-pelimerkkejä. Näillä pelimerkeillä pelaajat voivat voittaa itselleen jopa 30 ilmaiskierrosta! Ilmaiskierroksien alussa peliin lisätään 1 Wild-pelimerkki kolmannelle rullalle joka on koko ilmaiskierroksien ajan siinä, tämän lisäksi pelissä on ilmaiskierroksien aikana 2 – 3:n Wild-merkin ryppäitä pyörimässä, joten mahdollisuus huippukertoimiin ja huikeisiin voittoihin kasvaa olennaisesti!

Lost Island videopätkä


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News