Osallistu Betvictorilla kaksiin käteisarpajaisiin – jaossa yhteensä 48 500 €

Posted on 29.10.2016

Halloween-kamppista pukkaa siellä sun täällä – mikä tietysti saa meidät karmean iloiselle tuulelle. Poikkea ihmeessä myös Betvictorille, jos haluat ottaa kaiken riemun irti lähestyvän hirveän hauskan juhlapyhän odotuksesta. Osallistu 3500 euron halloween-arpajaisiin pelaamalla omia suosikkejasi kahdeksasta kauhuteemapelistä. Ja mitä kummaa? Samaan aikaan on meneillään toinenkin, vielä jykevämpi käteisarpajaiskisa: Cleopatra PLUS Giveawayssa jaetaan uskomattomat 45 000 euroa. Nyt siis tupla-apajille!

Pelaa halloween-pelejä ja voita jopa 1500 €

Voita käteistä Betvictorin arpajaisista

Betvictorin halloween-arpajaisiin pääset mukaan tallettamalla 10 euroa ja pelaamalla kampanjan pelejä. Se tuo sinulle yhden arpalipukkeen, jolla kisaat jaossa olevista käteispalkinnoista. Jos ja kun talletat enemmän, tienaat jokaisesta 10 eurosta yhden lipukkeen lisää, mikä tietenkin parantaa mahdollisuuksiasi menestyä. Voittaja kuittaa peräti 1500 euroa, kakkonen rikastuu 500 eurolla ja heidän lisäkseen 10 seuraavaksi sijoittunutta palkitaan 50 euron potilla kukin.

Seuraavat pelit ovat mukana Betvictorin 30. lokakuuta 2016 asti kestävässä halloween-kampanjassa:

• Charms and Witches
• Psycho
• Medusa
• Merlin’s Magic Respins
• Spin Sorceress
• Wolfpack Pays
• King Kong
• Witch Pickings

Cleopatra-arvonnassa huikeat 45 000 €

Samalla visiitillä Betvictorilla viivähtäessäsi sinun kannattaa laittaa kuponkia vetämään toisiinkin käteisarpajaisiin, joissa jaettavien palkintojen arvo on yhteensä huikeat 45 000 euroa. Pelaa uutta Cleopatra PLUS -slottia ja kerää seuraajia. Aina kun saat kasaan 50 seuraajaa, ansaitset yhden osallistumislipukkeen arvontaan. Aikaa sinulle on aina 6. marraskuuta 2016 saakka, joten ehdit parannella mahdollisuuksia vielä moneen kertaan.

Käteiskisaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan tallettamalla ja pelaamalla Cleopatraa olet automaattisesti mukana. Arvonta suoritetaan 8. marraskuuta 2016.

Kannattaa muuten kurkkia muiltakin kasinoilta, millaisia halloween-tarjouksia on viriteltynä.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News