Pelaa uutuuspelejä Mr Greeenillä!

Posted on 17.02.2016

IGT:n uutuusmobiilipelit Hot Roll Super Times Pay sekä 100 000 Pyramid -mobiilipeli ovat löytäneet tiensä myös Mr Greenille. Olitpa sitten noppapelien tai tv-kilpailujen ystävä, on Mr Greenillä iloisia uutisia! Lue lisää ja sukella vihreän herrasmiehen peliparatiisiin Ilmaistapelirahaa.info-sivuston matkassa!

Saa voittosi jopa 10-kertaisena Hot Roll Super Times Pay -kolikkopelistämr-green-uutuuspelit

Mr Greenin uutuuksiin lukeutuva Hot Roll Super Times Pay on mielenkiintoinen kolikkopeli, joka on tulvillaan bonuksia. Mikäli olet noppapelien ystävä, on tämä tulokas suorastaan ohittamaton tuttavuus!

Pelikokemuksen kruunaa interaktiivinen Hot Roll Bonus, jonka myötä bonuksiin saa aivan uudenlaisen lähestymistavan. Hot Roll Super Times Pay on perinteinen kolmirullainen kolikkopeli, joka on perinteinen kolikkopeli, joka hurmaa myös modernin pelikansan. Voittosymbolit koostuvat vanhoista tutuista, seiskoista ja BAR-symboleista. Pelissä on yhdeksän panoslinjaa.

Hot Roll Super Times Pay vaikuttaa ensinäkemältä jopa hieman vanhahtavaltakin peliltä, mutta tässäkin tapauksessa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Satunnaiset kertoimet kasvattavat voiton parhaassa tapauksessa jopa viisinkertaisena! Kaiken kukkuraksi kertoimet voidaan laskea yhteen. Mikäli onnistut näin ollen saamaan kaksi viisinkertaiseen voittoon oikeuttavaa kerrointa, voit saada voittosi peräti kymmenkertaisena! Ottaen huomioon, että Hot Roll Super Times Pay -kolikkopelissä on ainoastaan kolme rullaa, on kerroinmäärä todella vakuuttava.

Interaktiivinen bonustoiminto pitää mielenkiinnon huipussaan

Pelin erikoisuus on interaktiivinen bonustoiminto, joka käynnistyy, kun saat esiin kolme scatter-symbolia. Tuolloin saat heitettäväksesi kaksi noppaa. Nopan osoittama lukema määrittää saamasi pistemäärän. Kierros päättyy, kun noppien tulokseksi tulee 7. Bonuskierros voi jatkua teoriassa vaikka loputtomiin, vaikka 7 onkin yksi nopan todennäköisimmistä lukemista.
Hot Roll Super Times Pay -kolikkopeli palkitsee pelaajansa mahtavilla yllätyksillä, kertoimilla ja tutuilla ja turvallisilla symboleilla.

100 000 Pyramid ilahduttaa mobiilipelaajia

Hot Roll Super Times Pay -kolikkopelin lisäksi tarjolla on myös uusi mobiilipeli, joka on niin ikään IGT:n käsialaa. Kyseessä on jenkeissä vuosikaudet pyörineeseen TV-peliin pohjautuva 100 000 Pyramid, joka sisältää niin kilpailijat, kultaharkot kuin julkkisstarankin.

Tässä pelissä kolme scatteria oikeuttavat Winners Circle Pyramid -bonuskierrokseen, jonka aikana tarjolla on mahdollisuus pyramidilla kipuamiseen ja ilmaiskierrosten ja kertoimien haalimiseen.
Pelin grafiikka vakuuttaa ainakin jokaisen, joka tuntee alkuperäisen ohjelmakonseptin tai sarjan aiemmat pelit. Virittäydy siis kilpailutunnelmaan mobiililaitteellasi ja pyöräytä peli käyntiin!

Uutuuspelejä säännöllisin väliajoin

Mr Green tarjoilee kiinnostavia uutuuspelejä tasaisin väliajoin. Lisäksi pelaajia hemmotellaan jatkuvilla kampanjoilla ja vaihtuvilla tarjouksilla. Tälle vihreälle, suorastaan ekologiselle pelisivustolle rekisteröityminen on loistava vaihtoehto kaikille niille pelaajille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta casinoviihteestä ensiluokkaisissa puitteissa. Mr Green uudisti äskettäin sivustonsa ulkoasun, ja lopputulos on suorastaan erinomainen.

Uutuuspelit eivät suinkaan rajoitu näihin kahteen, vaan ensi viikolla vuorossa on Isle O’Plenty -kolikkopeli. Pelivalikoima kasvaa todellakin jatkuvasti.

Suuntaa Mr Greenille ja pelaa uutuuspelejä vihreän herrasmiehen vieraana!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News