Perheenisä Jouni nappasi 155 000 € jättipotin LeoVegasilla

Posted on 20.09.2016

Miltä tuntuisi tienata aamupalan painikeeksi pieni omaisuus? Sen tietää nyt LeoVegas -kasinon uskollinen pelaaja nimeltä Jouni. Tukholmassa asusteleva miekkosemme oli kaikessa rauhassa nauttimassa aamiaista vaimonsa kanssa ja päätti samalla huvitella hiukan Mega Fortune Dreams -slotin parissa. Se todellakin kannatti, sillä tuota pikaa plakkariin kilisi lähes 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua eli noin 155 000 euroa.

Jackpot tekee unelmista totta – sinullekin?

Perheenisälle 155 000 € jättipotti LeoVegasilta

LeoVegasilla on leivottu jo runsaslukuinen joukko jackpot-miljonäärejä, ja nyt oli lady Fortunan suosiman Jounin vuoro liittyä pohattaklubiin. Voittorahoillaan onnellinen perheensisä aikoo hemmotella lapsiaan ja viettää hyvin ansaitun loman Gran Canarian lämmössä. Suunnitelmissa on myös toteuttaa pitkäaikainen unelma ja hankkia 1960-luvun vintage-auto.

Päätä huimaavat jackpotit tuntuvat usein vain kaukaiselta kangastukselta, mutta täyttä totta se kuitenkin on, että niitä piileskelee jatkuvasti odottamassa ottajaansa LeoVegasin slottien uumenissa. Valittavanasi on Mega Fortune Dreamsin lisäksi vielä 21 muutakin jättipottipeliä. Mikset kokeilisi onneasi jo tänään? Jos onni potkaisee, saattaa jo pikku panos avata isot rahahanat…

Liity nyt ja saat heti 22 ilmaiskierrosta lahjaksi

LeoVegas toivottaa tietenkin myös aivan uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Ensinnäkin saat pelkästä rekisteröitymisestä ja pelitilin avaamisesta välittömästi lahjaksi 22 ilmaiskierrosta, jotka voit käyttää viiteen eri peliin.

Sen lisäksi LeiVegasin nelivaiheinen bonuspaketti tuo sinulle parhaimmillaan 200 ilmaiskierrosta ja jopa 1000 euron talletusbonukset. Näin se toimii:

1. talletuksella 100 % bonus 100 € asti + 50 ilmaiskierrosta
2. talletuksella 50 % bonus 150 € asti + 50 ilmaiskierrosta
3. talletuksella 50 % bonus 300 € asti + 50 ilmaiskierrosta
4. talletuksella 50 % bonus 450 € asti + 50 ilmaiskierrosta


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News