Ralli käynnistyy, kierrokset vaihtuvat

Posted on 02.06.2016

Captain Rizk on jälleen vauhdissa. Kapu on piiskannut käyntiin jälleen uuden Rizk Race-kilpailun, jossa vauhtia pitää yllä tiukat rahapalkinnot. Lisäksi kovaa tahtia kasvavalle pelipaikalle on pystytetty käytännöllinen Rizk Exhange, jossa pelaajat voivat vaihdella ilmaiskierroksia Super Spinneihin ja Mega Spinneihin, joten kovilla panoksilla pelailu on helpompaa kuin koskaan.

Rizk Race triplattuna

rizk race

Suomalaiselle rallikansalla suunnattu Rizk Race on nyt tuunattu huippuunsa. 6.6 päättyvä ralli tarjoaa nyt triplapalkintoja kaikille palkintosijoille päässeille. Osallistuminen onnistuu kätevästi kasinolla pelaamalla ja jännittävää Wheel of Rizkiä pyöräyttelemällä.

Saat pisteitä aina kun nouset uudelle tasolle. Aina kun osut Trophy-sektoriin Wheel of Rizkissä, saat vieläpä 25 pistettä lisää ja pääset korkeammalle sijoitustaulukossa. Voitot maksetaan kaikille kärkisijoille yltäneille viimeistään 6.6. kello 16:00 mennessä.

Rizk Spin Exhange on täällä

Nopeasti kasvava Rizk on kerännyt asiakaskuntaa pitkälti juuri anteliaitten ilmaiskierrostarjoustensa avulla. Parantaakseen asiakkaittensa pelikokemusta Rizk on pystyttänyt ainutlaatuisen Rizk Spin Exhange- toiminnon. Pelaajat voivat nyt käydä kauppaa erilaisilla ilmaiskierroksillaan. Ilmaiskierrokset voi nyt vaihtaa Super Spinneihin ja Super Spinnit voi vaihtaa Mega Spinneihin.

Super Spin on yhden euron arvoinen kun taas Mega Spinnit ovat 3 euron arvoisia. Jos sinulla on vähintään 50 ilmaiskierrosta, voit vaihtaa ne Super Spinneihin; jos sinulla on vähintään 45 Super Spinniä, voit vaihtaa ne Mega Spinneihin.
Kierrosten vaihtelu onnistuu yksinkertaisesti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, joka hoitaa vaihtelun puolestasi.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News