Ratkaise arvoitus Thrillsillä ja pelaa ilmaiseksi casinon ilmaiskierroksilla!

Posted on 11.05.2016

Thrills laittaa tänään jakoon 15 000 ilmaiskierrosta, ja sinä voit napata omasi – mutta se vaatii tällä kertaa hieman hoksottimia! Tutustu kampanjaan alta, ratkaise arvoitukset ja voita ilmaiskierroksia!

Ratkaise arvoitus, voita ilmaiskierroksia Thrillsiltä

thrills ilmaiskierros arvoitus

Arvoituksen oikean ratkaisun lisäksi myös ajoituksella on merkitystä Thrillsin jännittävässä kisailussa. Saat tilaisuuden napata 10 ilmaiskierrosta kolme kertaa kuluvan päivän aikana. Ensimmäinen yritys on 11.00, ja arvoituksen vihje kuuluu: “Tämä prinssi syntyi Romaniassa 400+ vuotta sitten.”

Jos ensimmäinen yritys meni sivu suun, ei hätää. Seuraavan mahdollisuuden saat 16.00, jos saat pähkäiltyä oikean perusteen seuraavan perusteella: “Olipa kerran poika, jolla oli hyvin vihreä peukalo.”

Illalla koittaa vielä viimeinen mahdollisuus kilauttaa kierrokset pelitilille, jos kellot alkavat soida kun luet vihjeen “tunnettu esiintyjä, joka ei ole koskaan voittanut Grammy-palkinto”, on aika avata kyseinen peli ja kahmia päivän viimeiset ilmaispelit taskuun.

Thrillsin ilmaiskierrosten voitoillahan ei ole tunnetusti kierrätysvaatimusta, vaan voitot maksetaan kylmänä käteisenä. Saatat siis voittaa hämmentävän suuria summia yksinkertaisesti oikean pelin päättelemällä!

Thrillsin bonus uusille asiakkaille

Mikäli sinulla ei vielä ole Thrillsin pelitiliä, pääset nauttimaan ilmaiskierroshuumasta heti liittymisen jälkeen. Tee ensitalletuksesi ja saat 125% bonuksen sekä 50 ilmaiskierrosta. Myös toinen talletuksesi palkitaan bonusrahalla sekä 50 lisäkierroksella!

Thrillsiltä löydät uusia bonuksia sekä ilmaiskierroksia joka viikko, ja oman henkilökohtaisen bonusmittarisi avulla voit voittaa satoja ilmaiskierroksia pelaamalla valittuja pelejä. Päivän arvoitukset tarjoavat kahta kauheammin syitä liittyä Thrillsille, joten luo pelitilisi nyt!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News