Ritari Green arpoo 15 000 euroa

Posted on 01.09.2016

Mr Green, vihreä herrasmies, on monessa liemessä keitetty veijari. Jo keskiajalla hän taisteli ilmaiskierrosten ja käteispalkintojen puolesta. Vanhojen aikojen ja uuden Medieval Money-slottipelin kunniaksi Mr Green järjestää nyt 15 000 euron keskiaikaisen käteisarvonnan.

15 000 euroa jaossa

7 mr green

Kisa on käynnissä aina syyskuun 5. päivään asti. Kaikki kamppailuun janoavat soturit pääsevät mukaan yksinkertaisesti pelaamalla 10 euron edestä uudessa Medieval Money-pelissä Mr Greenillä.
Arpoja voi kerätä niin paljon kuin haluaa ja palkintoja voi myös hyvällä onnella voittaa useammankin!

Voittajat arvotaan 6. syyskuuta. Käteinen ilmestyy voitokkaiden sotureiden pelitileille 72 tunnin kuluttua arvonnasta. Voittajia on yhteensä 1500 kappaletta. Muista että itse Mediaval Money-pelissäkin voi voittaa kovia rahasummia, joten arvonnasta saatu potti saattaa olla jopa pienempi kuin normaalit pelivoitot!

Liity mukaan uskomattomaan seikkailuun

Mr Greenille liittyvät pääsemään nauttimaan komeista bonusetuuksista. Ensimmäinen tuplataan aina 100 euroon asti. Saat lisäksi 20 euron minimitalletuksella myös 100 ilmaiskierrosta ainutlaatuiseen Mr Green: Moonlight-slottiin ja 5 ilmaiskierrosta päivittäin jopa 20 päivän ajan.

Yhteensä parista 20 euron talletuksesta irtoaa komeat 420 ilmaista pelikierrosta, mikä on kasinomaailmassa varsin kunnioitettava määrä. Pelaajat saavat Mr Greeniltä myös usein jännittäviä tehtäviä, joita suorittamalla voi hamuta lisää bonuksia, ilmaiskierroksia ja muuta hauskaa.

Tehtäviä saa bongailla sivuilta tai sähköpostista. Jotkin tehtävistä vaatii mobiililaitteen, jotta voit pelata ilmaiskierroksesi.

Pelaa Medieval Moneyta!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News