Rizk Racesta 3000 euron palkinnot!

Posted on 27.06.2016

Lähde kisaamaan Rizkille ja voit ottaa osuutesi peräti 3000 euron palkinnoista! Pelaa lempipelejäsi, nosta tasoasi ja pääset pyöräyttelemään Wheel of Rizk-onnenpyörää kisailun ohessa. Lue alta lisää Rizkistä ja liity mukaan!

Rizk Racessa 3000 euron palkintopotti

rizk race

Tehtäväsi Rizk Racessa on kerätä pisteitä ja nousta tulostaululla kohti kärkisijoja ja suurempia palkintoja. Saat pisteitä aina, kun Rizk-tasosi nousee. Lisäksi pääset pyöräyttämään Wheel of Rizk-onnenpyörää joka kerta, kun siirryt uudelle tasolle. Onnenpyörästä saatat myös voittaa lisää Rizk Race-pisteitä!

Saatat myös napata pelirahaa tai ilmaiskierroksia Rizkin pyörää pyörittämällä, ja mikä parasta, millään näistä palkinnoista ei ole kierrätysvaatimuksia! Saat siis joka tapauksessa ehtaa käteistä joko ilmaiskierrosten voittoina tai parhaassa tapauksessa välittömän käteispalkinnon muodossa.

Itse kisan pääpalkintona komeilee 200 euron potti, ja koska palkintoja on yhteensä satoja, on sinullakin todella hyvät mahdollisuudet ottaa osuutesi palkinnoista.

Rizkin bonukset

Jos liityit juuri Rizkille, pääset välittömästi hyödyntämään myös ensitalletusbonuksen. Bonus tuo huiman 200% korotuksen pelikassaasi, ja voitkin napata jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa. Lisäksi pääset kokemaan Wheel of Rizkin ensimmäistä kertaa heti liittymisen jälkeen, joten pelailut alkavat mukavissa merkeissä ilmaiseksi.

Rizkille liittyminen on ehdottomasti suotavaa, sillä kasino järjestää jatkuvasti uusia hauskoja kilpailuita. Nyt käynnissä oleva Rizk Race on vain jäävuoren huippu, ja paljon uusia tarjouksia on varmasti vielä tulossa.

Liity mukaan tänään ja pääset nauttimaan kaikista tulevista Rizkin riemuista!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News