Sukella Atlantiksen aarteita PlayHippon ilmaiskierroksilla

Posted on 26.08.2016

Elokuun lopun vahvana teemana tuntuvat olevan syvyyksien salaisuudet. NetEnt tarjoaa meille laadukkaita slotteja fanittaville loistavan tilaisuuden sukeltaa kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan viihtymään ja voittamaan. PlayHippo-kasino puolestaan on halunnut järjestää sinulle mahdollisuuden tienata suorastaan kasapäin ilmaiskierroksia tähän uunituoreeseen peliin. Talleta maltillisesti tai isosti ja sinut palkitaan vastaavalla tavalla. Rohkea voi lunastaa jopa 950 free spiniä.

Aivan hiljattain PlayHippolle rantautunut Secrets of Atlantis -slotti edustaa juuri sellaista laadukasta peliviihdettä kuin NetEntiltä voi odottaa. Pelin tarina pohjautuu legendaan meren syvyyksiin vajonneesta muinaisesta Atlantiksien kaupungista huikeine rikkauksineen. Graafinen toteutus tarjoaa silmänruokaa riittämiin, ja itse peli imaisee helposti mukaansa.

Lunasta jopa 50+200+700 free spiniä

Lunasta jopa 950 ilmaiskierrosta PlayHippolta

Nyt voit lunastaa itsellesi tuhdin tukun ilmaiskierroksia Secret of Atlantis -peliin tekemällä talletuksen PlayHippolla. Saat 50 ilmaiskierrosta vähintään 25 euron talletuksesta automaattisesti. Mutta homma ei suinkaan jää tähän, vaan lisää on katettuna:

Talleta 100 € – saat 200 ilmaiskierrosta
Talleta 300 € – saat 700 ilmaiskierrosta

Valitse toinen tai molemmat näistä kahdesta tarjouksesta ja lähetä osoitteeseen [email protected] viesti, jonka aihekenttään kirjoitat “Secrets”. Ilmaiskierrokset lisätään tilillesi tuota pikaa.

Uusille pelaajille 150 € ensitalletusbonus

Jos et vielä ole liittynyt PlayHippon jäseneksi, nyt on hyvä hetki hoitaa asia. Kun olet rekisteröitynyt ja avannut pelitilisi, voit hyödyntää mahtavan tervetuliaisbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 150 euroon asti. Kaksinkertaisella pelikassalla pääset vauhtiin saman tien ja kasvatat mahdollisuuksiasi napata yksi PlayHippon jatkuvasti kasvavista jättipoteista.

Lunasta ilmaiskierroksesi PlayHippolta!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News