Suomiarpojen festareilta kasakaupalla käteistä ja ilmaiskierroksia

Posted on 02.03.2017

Kevään kunniaksi Suomiarvat on polkaissut käyntiin parin viikon mittaisen Fantasiafestivaalin. Se sisältää yhteensä 10 upeaa tapahtumaa, joista jokaisessa jaetaan muhkea palkintopotti onnekkaimpien pelaajien kesken. Nyt on oivat saumat voittaa jopa 200 ilmaiskierrosta tai osuus 10 000 euron potista. Festarit kestävät 12. maaliskuuta 2017 saakka, joten voit koettaa onneasi useita kertoja.

Suomiarpojen Fantasiafestivaaleilla on tänään torstaina 2. maaliskuuta meneillään Alchymedes-turnaus. Kun suoritat tasoja kyseisessä pelissä, pääset turnaukseen, jossa jaetaan 1000 euron edestä palkintoja 12 parhaiten menestyneelle pelaajalle.

Kahmi jopa 500 € käteiskisasta

Käteistä ja ilmaiskierroksia Suomiarpojen festareilta

Huomenna perjantaina 3. maaliskuuta Suomiarvoilla on käteiskisan vuoro. Vastaavia mittelöitä on tulollaan kaikkiaan kolme seuraavasti:

Kisa 2 käydään 3.3. peleissä Holmes and the Stolen Stones, Casino Zeppelin, Seasons ja Big Blox.
Kisa 3 käydään 6.3. peleissä Joker Millions, Alchymedes, Golden Fish Tank ja Legend of the Golden Monkey.
Kisa 4 käydään 10.3. peleissä Vikings Go Berserk, Super Heroes, Double Dragons ja Incinerator.
Kussakin käteiskisassa Suomiarvat jakaa palkintoja tähän tapaan:

  • Cash Drop 1 = 500 €
  • Cash Drop 2 = 500 €
  • Cash Drop = 500 €
  • 1 x 100 €
  • 2 x 50 €
  • 8 x 25 €
  • 10 x 10 €

Suomiarpojen sivuilta löydät tarkemmat tiedot ja ohjeet, miten osallistut kisaan.

Kauhuviikonloppu ja ilmaiskierrosmestaruus

Lauantaina ja sunnuntaina 4.-5. maaliskuuta Suomiarpojen Fantasiafestivaaleilla on vuorossa Kauhuviikonloppu. Uskaltaudu pelaamaan valikoituja kauhuteemapelejä, niin pääset tavoittelemaan osuuttasi 2000 euron potista.

Ensi viikolla hillitön festarointi jatkuu muun muassa kaksipäiväisellä mittelöllä ilmaiskierrosmestaruudesta. Kaikenmoista kisaa ja palkintoa pukkaa siihen tahtiin, ettei kaikki millään tähän uutiseen edes mahdu. Suuntaa siis saman tien Suomiarpojen sivuille, lue ohjeet ja päätä, mihin kaikkeen kivaa haluat osallistua.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News