SuperLennyltä ilmaiskierroksia tuplavauhdilla tänään!

Posted on 06.04.2016

Kukapa ei tahtoisi ilmaiskierroksia tai ilmaistapelirahaa arkisen aherruksen keskelle keskiviikkona? Jos sinä olet yksi niistä, jotka mielellään pelailevat ilmaiseksi, suuntaa SuperLennylle. Tänään voit tienata BUXEJA joilla voit lunastaa ilmaiskierroksia, joiden voitot puolestaan ovat silkkaa käteistä rahaa.

SuperLenny ilmaiskierrokset

ilmaiskierroksia superleny

Nyt jos koska on oivallinen aika hypätä SuperLennyn kelkkaan, sillä tänään voit yksinkertaisesti pelaamalla tienata roimasti ilmaiskierroksia, kiitos Lennyn oman BUX-valuuttajärjestelmän. Miten homma toimii? Pelitilin luotuasi ja kirjauduttuasi sisään, käy katsomassa viikon BUX-pelit.

Pelaa sen jälkeen ja mainittuja pelejä ja toivo kovasti pääsevästi ilmaiskierroksiin tai bonuspeliin. Mitä useammin näistä erikoisominaisuuksista pääset nauttimaan, sitä enemmän ilmaiskierroksia tienaat. Tai oikeastaan, tienaat BUX-valuuttaa, jonka voit muuttaa haluamallasi tavalla ilmaiskierroksiksi.

Saamasi vaihtokurssi riippuu täysin siitä, minkä arvoisia kierroksia tahdot tai missä pelissä ne meinasit pelata. Tutustu tähän hauskaan palkitsemisjärjestelmään nyt ja aloita ilmaiskierrosten haaliminen!

SuperLenny ja superbonus

Jos bonusraha kiinnostaa, on SuperLenny oikea paikka – toisaalta sama pätee myös ilmaiskierroksiin. Lennyn aloitusbonuspaketti on lähes hämmentävän upea, sillä se kattaa kolme ensimmäistä talletustasi. Näistä jokainen palkitaan kaiken lisäksi sekä talletusbonuksella että ilmaiskierroksilla!

Voit lunastaa ensitalletuksesi kohdalla 100% bonuksen aina 100 euroon asti ja saat lisäksi seuraavana päivänä 50 ilmaiskierrosta Starburstiin! Myös toinen ja kolmas talletuksesi ovat 100 euron bonuksen arvoisia – ja molemmat näistä tietävät myös 50 ilmaiskierrosta!

Voit siis pelata hämmentävän kauan bonuksilla ja ilmaispeleillä, joten luonnollisesti voittomahdollisuutesi ovat sanalla sanoen massiiviset. Liity tänään ja kokeile itse!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News