RAY:n Tuplapotti Netissä

tuplapotti
Automaattien klassikko Tuplapotti on RAY:n monilinjainen hedelmäpeli. Sen lähin vastine maailmalla on Jackpot 6000 (pelit ovat itse asiassa kuin kaksi marjaa.) Molemmat pelit ovat itse asiassa varsin yksinkertaisia, mutta sekin voi olla vain hyvä asia. Tuplapotti on RAY:n perinteisistä perinteisin peliautomaatti ilman mitään turhuuksia.

Tuplapotin pelaaminen

Tuplapotissa tavoitteena on saada voittavia yhdistelmiä peliin valituille voittolinjoille. Voit valita pelikierrokselle mukaan 1-5 voittolinjaa.  Jos saat voiton useammalle voittolinjalle yhtä aikaa, saat voittosi kaikilta linjoilta parhaimman voittolinjan mukaisesti.

Peli käynnistetään Pelaa-painikkeella. Napsauttamalla Pikapeli-painiketta pelin voi käynnistää suoraan siten, että kaikki viisi voittolinjaa ovat pelissä automaattisesti mukana.

Mikäli pelikierrokselle on valittu useampia voittolinjoja, ja näille linjoille pysähtyy voittavia kuvioyhdistelmiä, Tuplapotti maksaa parhaimman voittavan kuvioyhdistelmän mukaisen voiton jokaiselta voittavalta voittolinjalta.

Voiton voi siirtää saldoon napsauttamalla Voitonmaksu-painiketta tai yrittää voittosumman kasvattamista napsauttamalla Tuplaa-painiketta.

Voit pelata Tuplapottia myös pikapelinä, jolloin peli valitsee automaattisesti kaikki voittolinjat.

Pelin panostus

Halutun suuruinen panos asetetaan Linjapanos-painikkeella. Voittolinja-painikkeilla valitaan ne voittolinjat, jotka pelaaja haluaa mukaan peliin. Pelikierroksen kokonaispanos on linjapanos kerrottuna voittolinjojen määrällä (esim. 40 snt x 5 linjaa = 2 euroa).

Vaihtoehtoja RAY:n Tuplapotille

Toinen vaihtoehto Tuplapotille jo edellä mainitun Jackpot 6000:n lisäksi on Mega Joker.  Monet samaanpelikategoriaan kuuluvat pelit myös näyttävät paljon hauskemmilta, värikkäämmiltä ja paljon uudenaikaisemmilta. Ja jos pelin hedelmäpelimäinen teema on kolmen rullan ja viiden voittolinjan sijaan se elementti, josta halutaan pitää kiinni, niin videokolikkopelien puolelta löytyy kelpo vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Fruit Shop ja Ninja Fruits. Makuasioista ei toki kannata kiistellä, mutta vertailemalla löytyy mielenkiintoisia pelivaihtoehtoja, joiden voisi hyvinkin kuvitella tarjoavan pelaajalle parempaa viihdettä kuin Tuplapotti. Jää nähtäväksi, säilyykö Tuplapotin suosio vielä pitkään, vai kuihtuuko se suomalaisten pelaajien mielikuvissa vain yhdeksi hedelmäpeliksi muiden joukossa.

 

[featured feattitle=’Pelaa Jackpot 6,000:tta ja Mega Jokeria LuckyDinolla!’ site=’LuckyDino Casino’ ][/featured]