Uusi Spinions-slotti LeoVegasilla

Posted on 25.07.2016

Quickspin pistää parastaan uudessa Spinions-slottissaan. Kovasti leffoista tuttujen Minions-hahmojen näköiset veikeät Minionsit seikkailevat tässä viiden rullan ja 25 voittolinjan pelissä. Kesäisestä ja pirteästä fiiliksestä ja jokerintäytteisten slottien fanien kannattaa lukea eteenpäin, siltä LeoVegasilla on peliin tarjolla ilmaiskierroksia!

Spinions Beach Party

2leovegas

Spinionsit näyttävät tosiaan siltä, että ne olisivat hyvin voineet löytyä vaikkapa Itse Ilkimys-leffassa. Värikästä karkkigrafiikkaa ja pirteitä animaatioita voi ihailla rullien pyöriessä rannan lämmössä. Rullien symbolit ovat erilaisia hedelmäkoktaileja, joita maustaa monenlaiset jokerit ja ilmaiskierrosymbolit.

Jos onnistut saamaan kaksi tai enemmän jokeria, käynnistät Spinions Sticky Wild Respin-pelimuodon. Parasta tässä on se, että jokerit jäävät linjoille koko bonuspelin ajaksi, joten voitonmahdollisuudet ovat bonusmuodossa oikein hyvät. Ilmaisia kierroksia irtoaa niin kauan kuin uusia jokereita sattuu ruudulle. Monesti jokereita sattuu jopa viisi tai kuusi peräkkäin.

Peli paras puoli on kuitenkin Beach Club Free Spins-pelimuoto. Jos linjoille osuu samanaikaisesti kolme Bonus Club-symbolia, irtoaa saman tien 10 ilmaista pelikierrosta. Jokerit ovat tässäkin liimattuina voittolinjoille, mikä mahdollistaa hurjat voitot.

Panostaa voi mitä vain 50 sentit ja 100 euron väliltä, jos haluaa pelata kovalla riskillä. Pelissä on mahdollista voittaa peräti 1876-kertaa panoksensa verran, joten rullan ääreltä voi hyvinkin poistua kartanoa ja jacuzzia rikkaampana. Kirjoittanut ei ikävä onnistunut ihan 1876-kertaistamaan panostamaan, mutta muutama satanen kyllä irtosi.

Jos Spinionsin pyörittely kiinnostaa, lunasta tällä viikolla ilmaiset Spinions-kierrokset LeoVegasilla ja kokeile onneasi.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News