Vastaa Gutsin futisvisaan ja voita ilmaiskierroksia sekä palkintoja

Posted on 04.07.2016

Oletko futistietäjä? Testaa taitosi Gutsin futisvisassa ja pääset lunastamaan upeita palkintoja – läjäpäin ilmaiskierroksia, bonuksia, käteispalkintoja ja ilmaisia bonuskierroksia!

Ota futishaaste vastaan ja todista taitosi

Gutsin futisvisa

Gutsin EM-visassa pääset mittaamaan todellisen tasosi futistietämyksessä. Kun lähdet mukaan futishaasteeseen, pääset vastaamaan kysymyksiin sekä suorittamaan tehtäviä.

Kysymyksiin tulee vastata 72 tunnin sisällä, ja jäljellä oleva aika löytyy kalenterin laskurista. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä ja sinulla on vain yksi mahdollisuus vastata oikein. Kun osut oikeaan, saat 5 pistettä sijoituslistaan sekä palkinnon.

Tee tehtävä ja ansaitse palkintoja

Kysymyksiin vastaamisen lisäksi saat suoritettavaksesi tehtäviä, joiden avulla voit hankkia lisää pisteitä ja palkintoja. Tehtävän suorittamiseen sinulla on aikaa 24 tuntia, ja aika alkaa kello 00:00 CET. Tarkemmat tiedot tehtävän yksityiskohdista sekä palkinnoista kerrotaan itse tehtävässä, joten sinun ei tarvitse muuta kuin seurata ohjeita. Kaikki kysymykset ja vastaukset liittyvät EM-kisoihin ennen vuoden 2016 turnauksen alkua.

Jotta pääsisit vastaamaan kysymykseen sekä haalimaan pisteitä, ei sinun tarvitse tehdä talletusta tai kierrättää rahaa. Ainoa vaatimus on, että olet tehnyt Gutsille ainakin yhden talletuksen pelitilin luomisen jälkeen.

Jos et ole vielä ehtinyt tekemään talletusta, voit aloittaa siitä. Se myös kannattaa, sillä pääset samalla lunastamaan Gutsin tervetuliaispaketin. Ensimmäiselle talletukselle sinulla on tiedossa 125 % bonusta aina 125 euroon asti sekä 20 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin. Käytä vain bonuskoodia GUTSWE1. Etuja on tarjolla jopa neljälle ensimmäiselle talletuksellesi!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News