Veikkauksen Eurojackpot

Veikkaus EurojackpotEurojackpot on monikansallinen peli, jossa on huikeita 10 – 90 miljoonan euron jackpotteja! Eurojackpot-peliä pelataan Suomen lisäksi Saksassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa ja Sloveniassa. Tammikuun 2013 lopusta alkaen peliä saattoi pelata lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa ja Kroatiassa. Lokakuussa 2014 peliin liittyivät mukaan Tšekki ja Unkari.

Pelaaminen ja pelimuodot

Eurojackpotissa valitset viisi päänumeroa 50:stä ja kaksi tähtinumeroa kymmenestä. Voit myös antaa pelijärjestelmän arpoa numerot pikapelinä haluamaasi määrään rivejä. Yksi rivi Eurojackpotia maksaa 2,00 euroa.

Eurojackpotin pelimuotoja ovat perusrivi (5+2 numeroa) ja järjestelmä. Pelinäkymät eri pelimuodoille ovat pääpiirteissään samanlaiset. Voit vaihtaa pelimuotoa pelikuponkisivulla olevista linkeistä. Perusrivejä voit pelata kerralla enintään 20 riviä joko omavalintaisilla numeroilla tai pelijärjestelmän arpomina pikapeliriveinä.

Järjestelmäpelaaminen

Järjestelmäpelaamisella tarkoitetaan useamman pelirivin sisällyttämistä samaan peliin. Järjestelmä pitää sisällään kaikki ne perusrivit, jotka valituilla numeroilla voidaan muodostaa. Eurojackpotin erilaisia järjestelmäpelejä on kaikkiaan 38 kappaletta. Järjestelmän kokonaishinta on järjestelmän sisältämä rivimäärä kerrottuna rivihinnalla.

Eurojackpotin yhteydessä voit pelata myös 1 – 10 pelijärjestelmän arpomaa riviä Perjantai-Jokeria. Jo kaksi numeroa oikein antaa voiton. Yksi jokeririvi maksaa 2,00 euroa.

Kestopelit

Kertapelin lisäksi Eurojackpotia voi pelata 2, 3 tai 5 viikon kestopelinä sekä ikipelinä. Ikipeli on viikoittain toistuva kestopeli, joka viikkopeleissä veloitetaan pelitililtä arvontaa edeltävänä päivänä. Ikipeli jatkuu niin kauan, kun pelitilillä on riittävästi rahaa. Arvonnassa arvotaan viisi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. Eurojackpotin arvonta suoritetaan kerran viikossa perjantaisin.

Voittoluokat

Eurojackpotissa on kaikkiaan 12 voittoluokkaa. Täysosumaan vaaditaan 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein.

Palautus

Eurojackpotissa 50 % pelin kokonaisvaihdosta palautetaan pelaajille voittoina, 12 % pelin voittoihin käytettävästä osuudesta siirretään pelin monikansalliseen voittorahastoon. Monikansallisen voittorahaston turvin taataan pelin huikea minimi päävoitto: 10 miljoonaa euroa.