Vielä ehdit mukaan Euroslotsin Lontoo-arvontaan

Posted on 28.09.2016

Lontoo on monien matkalaisten kiikarissa monista syistä. Ison Britannian pääkaupunki huikea historian tyyssija ja monien kulttuurien kohtauspiste. Euroslots kiidättää onnekkaan voittajan kavereineen näkemään tuon legendaarisen kaupungin – taskut täynnä käteistä! Euroslots palkitsee kaikki uudet pelaajat, jotka liittyvät ennen 14. lokakuuta, yhdellä arvalla.

Huippuloma Lontoossa

Yksi Euroslotsille liittynyt saa itselleen kahden hengen viikonloppuloman kauniiseen Lontooseen. Matkaan kuuluu lentoliput, majoitus ja 500 euroa käyttörahaa taskun pohjalle, jotta kiertely ei vain kävisi tylsäksi!

Matka-arvontaan osallistuminen ei vaadi tallettamista – pelkkä rekisteröityminen Euroslotsin asiakkaaksi riittää.

40 ilmaista pelikierrosta

Vaikka matka Lontooseen ei onnistuisikaan, riittää Euroslotsilla uusille pelaajille muutakin mielenkiintoista. Saat peräti 40 ilmaista pelikierrosta ilman talletuspakkoa pelkästään rekisteröitymällä.

Kierrokset maksetaan seuraavasti:

Ensimmäisenä päivänä saat 10 ilmaiskierrosta galaktiseen Starburstiin
Toisena päivänä saat 10 ilmaiskierrosta jännittävään Football: Champions Cuppiin
Kolmantena päivänä saat 10 ilmaiskierrosta possupeliin Piggy Riches
Neljäntenä päivänä saat 10 ilmaiskierrosta mielettömään Monkey Kingiin

Liittyminen siis kannattaa, jos olet ilmaisten pelikierrosten ystävä. Aikaa pelaamiseen kannattaa kuitenkin varata, sillä jos et käytä ja kierrätä kierroksista saatuja voittoja vuorokauden sisällä, kierrokset ja voitot mitätöidään!

Euroslotsin tarjonta ei lopu tähänkään. Kisa on päällä myös Golden Ball Las Vegas-matkaan. Tähän arvontaan pääset mukaan osallistumalla 20 kierroksen rulettiturnaukseen syyskuun aikana. Matkan voi vaihtaa myös komeaan 3000 euron käteispottiin, jos Las Vegas ei jostain syystä kiinnosta!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News