VIKSin Vapaakierrosfestivaali jakaa 50 000 ilmaiskierrosta

Posted on 08.04.2016

Kevät kuplii ja kesä lähenee. Villeimpään festarisesonkiin on Suomessa vielä hetki aikaa, mutta VIKS-casino ei malttanut odottaa, vaan on jo aloittanut. Eipä pöllömpää sinun kannaltasi, sillä huhtikuun loppuun saakka voit hengata VIKSin messissä 50 000 Vapaakierroksen festivaalilla. Se jakaa nimensä mukaisen huikean määrän ilmaiskierroksia tämän kuun aikana. Festaripassisi, jolla voit voittaa, lunastat helposti: Tee talletus ja olet mukana spinien arvonnassa!

Jopa 250 ilmaiskierroksen arvoisia arpalipukkeita

Ilmaiskierrosfestivaali VIKS

Palkintona näissä festariarpajaisissa on pelaajan herkkua eli ilmaisia pyöräytyksiä. Joka päivä jokainen yli 20 euron tehty ja pelattu talletus tuo sinulle yhden Vapaakierros-lipukkeen, jonka arvo on 5-250 ilmaiskierrosta. Heittäydypä siis festarifiilikseen virittämällä luureihisi lempibändisi parhaita biisejä, ja lähde VIKSille ottamaan omasi 50 000 ilmaiskierroksen isojaosta.

Voit osallistua kisaan vaikka jokaisen talletuksesi yhteydessä. Kuitenkin vain yksi lipuke on mukana seuraavana päivänä.

50 onnekkaalle ilmaiskierroksia uuteen Jimi Hendrix -peliin

Voimme luvata, että rock-henkinen festaritunnelma sen kuin kohoaa… Guns’n Roses – NetEnt on julkaisemassa uuden kolikkopelin Rock-trilogiaansa. Kuuman uutuuden julkaisupäivänä 50 onnekasta voittaa arvonnassa vapaakierroksia uunituoreeseen Jimi Hendrix -peliin. Ne tipahtavat voittajien pelitileille seuraavana iltapäivänä kello kahden aikaan.

Jos rantaudut VIKSille aivan uutena pelaajana, hyödynnä toki myös mahtavat pelimahdollisuudet tarjoava tervetuliaisbonuksesi. Ensitalletustasi lihotetaan 100 prosentin bonuksella aina 200 euroon saakka. 20 euron talletus muuttuu siis 40 euroksi ja 100 euroa tuplataan 200 euroksi. Kaupantekijäisiksi sinulle napsahtaa vielä 20 ilmaiskierrosta suosikkipeli Starburstiin. Saadaksesi tervetuliaisbonuksesi muista käyttää talletuksen yhteydessä koodia VIKS200.

Jos sinulla on kysyttävää tarjouksista tai mistä tahansa pelaamiseen liittyvästä, VIKSin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News