Voita jopa 100 ilmaiskierrosta 1 eurolla Suomiarvoilta!

Posted on 11.11.2016

Nettikasinoiden vanha konkari, Suomiarvat.com, saattaa antaa sinulle jopa 100 ilmaiskierrosta, jos kokeilet rulettia yhdellä ainoalla eurolla! Kampanja on käynnissä vielä 13. päivään asti, joten lähde mukaan vielä kun ehdit. Tutustu myös muihin mahtaviin kampanjatarjouksiin!

Voita 100 ilmaiskierrosta Suomiarvoilta

voita ilmaiskierroksia

Tähän arvontaan osallistuminen ei ole turhan hankalaa, saati kallista. Luo pelitilisi Suomiarvoille, tee talletus ja istu rulettipöytään.

Kun olet pelannut vähintään yhden kierroksen euron panoksella, olet automaattisesti mukana arvonnassa. Kampanjan päätyttyä 38 onnekasta voittajaa palkitaan osuudella 1000 ilmaiskierroksesta. Voit voittaa jopa 100 ilmaista pyöräytystä!

Ilmaiskierrokset lisätään pelattavaksi tunnettuihin suosikkipeleihin. Valitse yksi, tai kokeile vaikka kaikkia!

Tässä palkintoilmaiskierrosten pelit:

  • Starburst
  • Gonzo`s Quest
  • Piggy Riches

Yksi ruletti pyöräytys voi jo itsessään tuoda tuntuvia voittoja, mutta mieti, mitä 100 ilmaiskierrosta voivatkaan tuoda tullessaan?

Suomiarpojen vaihtuvat tarjoukset

Suomiarpojen hauskat kampanjat viihdyttävät pelaajia lähes viikon jokaisena päivänä. Saatat saada esimerkiksi cashbackia jackpot-peleistä, ilmaiskierroksia tallettamalla tiettyihin kellonaikoihin – tai oikeastaan ihan mitä tahansa.

Uutena pelaajana saat 100% bonuksen aina 200 euroon asti, sekä 100 ilmaiskierrosta. Nämä ilmaiskierrokset lisätään NetEntin tunnettuun Mega Fortune Dreams -hedelmäpeliin.

Pelin upeisiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa paikoilleen lukittuvat wild-symbolit, jotka käynnistävät uuden ilmaisen pyöräytyksen, perinteiset ilmaiskierrokset voittokertoimineen sekä kaikkien tavoittelema bonuspeli.

Porrastettu bonuspyörä voi nimittäin palkita yhdellä pelin kolmesta kasvavasta jättipotista, ja voitot ovat aiemmin kohonneet useisiin miljooniin euroihin!

Myös Suomeen on napsahanut miljoonavoittoja NetEntin jackpot-peleistä, mutta tiettävästi ei vielä koskaan ilmaiskierroksilla pelatessa.

Liity Suomiarvoille ja voita Suomen ensimmäinen ilmainen jackpot!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News