Voita karmean ihana matka Lontooseen LeoVegasilta

Posted on 23.10.2016

Hirveän ihanaa! Halloween lähestyy, ja nyt olisi kepposvapaata namia tiedossa LeoVegasilla. Kaikki tietysti jo kaivertavat kurpitsapäitä ja askartelevat karmean lumoavaa asua lähestyviin halloween-bileisiin, mutta siinä ohessa ehdit varmasti osallistua LeoVegasin kampanjaan pelaamalla Golden Ball Live Roulettea. Pelaamalla keräät lippuja arvontaan, jossa yksi onnekas peluri voittaa kahden hengen luksusmatkan Lontooseen. Se sisältää muun muassa kaksi huikeaa viihdekauhuelämystä sekä 2000 euroa käyttörahaa.

Pelaa live-rulettia ja kerää kasa arpalippuja

Voita upea matka Lontooseen LeoVegasilta

LeoVegasin halloween-henkinen kisa käynnistyi 20. ja päättyy 31. lokakuuta 2016. Pelaa Golden Ball Live Roulette -pöydässä, niin tienaat yhden digitaalisen arpalipukkeen aina, kun voitat yhden 19 pelikierroksen mittaisen turnauksen. Turnauksen voittaa pelaaja, joka panostaa eniten noiden 19 kierroksen aikana. Erillistä ilmoittautumista sinun ei tarvitse tehdä, vaan kaikki pelaajat, joilla on vähintään yksi voitto ovat automaattisesti mukana.

Voit tienata kampanjan aikana rajattoman määrän arpalippuja. Golden Ball Live Roulette -pöydässä pääset seuramaan päivittäin, kuka on ehtinyt ansaita eniten lipukkeita.

Huikeita Lontoo-elämyksiä ja 2000 € matkakassa

Mutta nyt siihen olennaisimpaan eli voittajalle paketoituun ylelliseen Lontoon-reissuun. Paketti sisältää lennot Lontooseen, kahden vuorokauden majoituksen luksusluokan hotellissa, liput huikeaan London Bridge Experience and Tombs -elämykseen sekä maailmankuuluun kauhuromanttiseen viihdemusikaaliin Phantom of the Opera. Eikä tällä matkalla tarvitse kursailla itsensä hellimisen ja ostosten teon suhteen, sillä matkakassaksi LeoVegas lahjoittaa sinulle mahtavat 2000 euroa.

Sinun hommaksesi jää nyt siis osallistua kisaan pelaamalla Golden Ball Live Roulettea. Samalla voit miettiä, kuka olisi oikea henkilö jakamaan Lontoo-elämykset ja pitämään kiinni kädestä jännimmissä paikoissa.

LeoVegasin peleistä voit nauttia myös mobiilikasinolla, joten laitahan älyluuri tai tabletti laulamaan.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News