Voita LeoVegasin Starburst-festareilla 25 000 euroa puhtaana käteen sekä ilmaiskierroksia

Posted on 19.03.2016

Starburst-peliä voisi tituleerata slottipelien kuningattareksi – sen verran legendaarinen kolikkopeli on kyseessä. LeoVegas halusi kunnioittaa tätä kaikkien aikojen suosituinta slottia järjestämällä Starburstille ikiomat festarit. Näihin kemuihin kannattaa osallistua, sillä luvassa on huikea 100 000 euron käteisarvonta, päivittäisiä ilmaiskierroksia ja paljon muutakin!

Voita käteispotti ja lunasta päivittäisiä ilmaiskierroksia

starburst ilmaiskierrokset

Lähdetäänpä liikkeelle kampanjan herkullisimmasta osiosta, eli 100 000 euron käteisarvonnasta. Pääset kisaan mukaan tallettamalla LeoVegasille 10 euroa ja kierrättämällä sen Starburstissa. Helppo ja mieluisa nakki! Pelaamasi 10 euroa muutetaan digitaaliseksi arpalipuksi, joka osallistuu automaattisesti 4.4. suoritettavaan arvontaan.
Ensimmäiseksi tullut pelaaja voittaa huikeat 25 000 euroa. Toiseksi tullut saa 1000 euron potin, ja 250 muuta onnekasta saavat 100 euroa kukin. Kaikki nämä potit maksetaan puhtaana käteen, eli niillä ei ole minkäänlaista kierrätysvaatimusta.

Luonnollisestikin voit lunastaa tähän arvontaan niin paljon lippuja kuin haluat – mitä enemmän talletat ja pelaat, sitä enemmän arpoja on luvassa. Festarit ovat käynnissä 3. huhtikuuta asti, joten vielä ehdit mukaan!

Lunasta päivittäisiä ilmaiskierroksia kampanjan ajan

Kun talletat ja kierrätät Starburstissa vähintään 10 euroa, tulet samalla osallistuneeksi festareiden toiseen osioon. Yksi yllä mainittu toimenpide oikeuttaa sinut saamaan kolme ilmaiskierrosta Starburstiin koko kampanjan ajaksi. Siis joka ikinen päivä 3. huhtikuuta asti!

Pääset osalliseksi tästä edusta missä kampanjan vaiheessa tahansa. Ensimmäiset kierrokset Starburstiin lisätään talletusta seuraavana päivänä kello 16.00, ja kierrokset ovat voimassa kolmen päivän ajan.
Pue nyt siis yllesi jotain kimaltavaa, ja lähde juhlimaan Starburstin kanssa LeoVegasille!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News