Voita Motörheadin Lemmyn signeeraama kitara LeoVegasilta

Posted on 05.10.2016

Jos olo on samaan aikaan onnekas ja räyhäkäs, kannattaa sinun klikata itsesi sisään LeoVegasille. Siellä on menossa melkoisen rock-henkinen kampanja. LeoVegas Rock Festivalissa on jaossa peräti 100 000 euroa sekä itsensä Lemmy Kilmisterin nimmarilla varustettu kitara. Sinulla on 24. lokakuuta asti pistää volyymit kaakkoon ja pelata yhtä NetEntin rock-trilogian slottipeleistä.

Guns N Roses, Jimi Hendrix ja Motörhead

4leovegas

Kilpailun idea on yksinkertainen. Pelaa mitä tahansa slottia LeoVegasilla ja keräät itsellesi samalla pisteitä, joilla voit voittaa rahaa ja ilmaiskierroksia. Pelaamalla Net Entertainmentin rock-trilogiasta tuttua pelikolmikkoa keräät itsellesi pisteitä tuplavauhdilla. Jos pelaat teemapelejä mobiililla, saat sen sijaan triplamäärän pisteitä!

Lokakuussa käydään yhteensä kolmen tulostaulukon verran kisoja. Kisat pisteistä käydään:
6. – 12. lokakuuta, 13. – 19. lokakuuta sekä 20. – 24. lokakuuta. Joka viikolla sata parhaiten menestynyttä pelaajaa pääsee käsiksi osaan 20 000 euron potista ja ilmaiskierroksiin.

Rock Festival-kisan palkinnot

Voittajille riittää melkoiset määrät palkintoja viikoittain. Pääpalkintona komeilee tietysti Lemmyn nimmarikitara, mutta myös muuta kivaa on riittämiin!

Ensimmäinen palkinto: 5000 euroa
Toinen palkinto: 3000 euroa
Kolmas palkinto: 1000 euroa
Neljäs palkinto: 1000 euroa
Viides palkinto: 1000 euroa
Kuudes palkinto: 500 euroa
Seitsemäs palkinto: 500 euroa
Kahdeksas palkinto: 500 euroa
Yhdeksäs palkinto: 500 euroa
Kymmenes palkinto: 1000 euroa

11. – 50. tulleet saavat myös ilmaiskierroksia ja käteispalkintoja. Katsasta tarkemmat ehdot LeoVegasin promootiosivuilta!


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News