Voita VIP-matka Barcelonan F1-kisaan Mr Greeniltä

Posted on 08.02.2017

Nyt kaasu pohjaan ja kohti unelmiesi Formula 1 -reissua! Mr Green kutsuu sinut osallistumaan arpajaisiin, joiden pääpalkintona on upea kahden hengen matka Barcelonan Formula 1 Gran Premio de España 2017 -kilpailuun toukokuussa – VIP-lippujen kera, tietty. Lisäksi jaossa on yhteensä 2200 euroa käteistä. Mukaan pääset pelaamalla Mr Greenin Exclusive Live Blackjack ja Roulette-pöydissä.

Ihana Barcelona ja huikeat suomalaiset F1-kuljettajat

Voita VIP-matka Barcelonan F1-kisaan

Katalonian värikäs pääkaupunki Välimeren rannalla on ainutlaatuinen yhdistelmä kuplivaa metropolin sykettä, rentoa rantaelämää, luksusshoppailua sekä kulttuuri- ja urheiluelämyksiä. Barcelona kiehtoo tietenkin myös kulinaristeja ja tarjoaa tymäkkää viihdettä kovankin luokan bilettäjille.

Barcelonaan ei yksinkertaisesti voi olla ihastumatta. Ja nyt on tarjolla mahdollisuus nauttia kaupungin koko kirjosta sekä kutkuttavan jännittävästä F1-osakilpailusta huippuylellisesti Mr Greenin laskuun. Ties vaikka onnistuisit ottamaan itsestäsi kaikkien aikojen selfien Valtteri Bottaksen tai Kimi Räikkösen kanssa!

Vai voitatko tuhdin kasan käteistä?

Mr Greenin F1-kampanja on käynnissä 1.-28. helmikuuta 2017. Arvonta suoritetaan heti kampanjan päätyttyä. Voittaja nappaa siis kahden hengen Barcelonan-matkapaketin, joka sisältää matkat, hotelliyöpymiset ja VIP-tason liput seuraamaan Formula 1-kisaa.

Aika messevät ovat Mr Greenin jakamat seuraavat yhdeksän palkintoakin. Arvonnan kakkonen saa käteistä 1000 euroa, kolmonen 500 euroa ja 4.-10. sijoille yltävät 100 euroa kukin.

Kerrataanpa vielä, miten pääset osallistumaan Mr Greenin arvontaan. Kun pelaat Mr Greenin Exclusive Live Blackjack ja Roulette -pöydissä, tienaat jokaisesta panostamastasi 20 eurosta yhden arpalipun. Ylärajaa niiden kartuttamiselle ei ole, joten kerää niin monta kuin ikinä mielit ja paranna samalla mahdollisuuksiasi voittaa. Aikaa sinulla on aina 28. helmikuuta 2017 saakka. Tällaista mannaa ei ole tarjolla muilla kasinoilla.


More Latest News

Sivusto on uudistunut

Posted on 18.04.2017

ilmaistapelirahaa.info uudistuu

Tervetuloa uudistuneelle sivustolle! Kevään aikana Ilmaistapelirahaa.info -sivustolla on tehty lukuisia päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustoa vastaamaan lukijoidemme…

Lue lisää

Read More News